Gönderen Konu: htc hd2 kullanan var mı? yada windows veri tabanlı başka bir telefon?  (Okunma sayısı 2139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
htc hd2 kullanıyorum son bir-iki aydır ama canım sıkıldı yeni bi program ile tüm menüyü değiştirdim ve önüme gelen bellek temizle tuşuna bastım fakat onun öyle bi anda silip süpüreceğini düşünmüyordum ve içindeki tüm bilgilerim gitti........özelliklede numaralarım.yedekte bulunsun diye turkcell yedekleme servisine kopyalamıştım hepsini fakat ay  başında avea ya geçirince hattı ondada yararlanamaz oldum...şimdi tek güvencem windows veri tabanı olması.bilgisayardaki gibi geçmiş tarihten yeniden başlatılması gibi birşeyin olup olmadığı? lütfen bilgisi olan yada yardımcı olabileceğinizi düşündüğünüz birileri varsa söylerseniz sevinirim..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Windows çalıştıran herhangi bir telefon kullanmadım ama tahminimce herhangi bir şekilde bilgisayarınız ile senkronize etmediyseniz telefonunuzu yapabileceğiniz birşey yok.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Arama tuşuna bastıktan sonra, Telefon rehberi tuşuna basın, bu ekranda aradığınız numaralar gözükmüyorsa, Menü->Telefon rehberi bilgileri seçeneğiniz tıklayın ve çıkan bilgileri burada paylaşınız. buna göre yorum yapılır.
(Başlığı düzenlerseniz iyi olur. Çok acil, ancak hayatı tehlike durumunda olan konulardır.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
hiç birşey yazmıyor.telefon rehberinden menuye tıklayınca sadece yeni kişi ekle(new contact),delete contacts,view,import sim contacts,sim manager çıkıyor...hepsine girdim...ben birşey bulamadım.arama tarihçelerine girdim normalda baaya  bi geçmişi tutardı aklında ama şuan sadece 17,01 den sonraki görüşmeler var...
farklı bi tekniği varda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü neticede windows bir şekilde geri dönüşü olmalı diye düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
.....neticede windows bir şekilde geri dönüşü olmalı diye düşünüyorum...
Bu konuda çok da emin olmayınız.
Bazı işletim sistemleri, kullanıcıyı doğrudan telefonda tutulan rehbere yönlendirirken,
bazı telefonlar kullanıcı seçimli gidiyor, bazıları da sadece sim rehberini kullandırıyor.

Telefonunuza dosya yöneticisi programı yükleyiniz (Resco explorer, Profi explorer)
ve telefon hafızasında Contact gibi bilgiler içeren konumları araştırınız.(dosya ve ya klasör)
Windows bir kayıt tuttuysa bir yere muhakkak bulunur, tabii ROM değişikliği yapmadıysanız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Activesync kullanmış mıydın hiç?

Kazara, outlook veya bir yerlere kopyalamış olabilir mi bilgisayarında?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
sim karttaki numaraları silmez kesinlikle silmez format :) sadece formattan sonra sim karttaki numaraları göremezsiniz bunun için sim manager yada yes tuşuna basarak rehbere girin ve import sim to contacts seçeneğini seçin ve bekleyin bikaç saniye, sim karttaki tüm numaralar telefon hafızasına kaydedilir ;)

bu arada bundan sonra SPB Backup porgramını internetten indirip kurun, SPB Backup ile yedek alın  hafıza kartına arada bir , format atsanızda hafıza kartına SPB Backup dosyasına tıkladığınızda 3 4 dk içinde sistem kendi kendine format atıp eski haline geri döner.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Activesync kullanmış mıydın hiç?

Kazara, outlook veya bir yerlere kopyalamış olabilir mi bilgisayarında?

abi eğer işin içine bilgisayar giriyorsa o iş zor çünkü  ben hiç uğraşmamıştım öyle senkronizasyonla ilgili birşeylerle.outlook u sadece cep telefonumda kullandım...

sim karttaki numaraları silmez kesinlikle silmez format :) sadece formattan sonra sim karttaki numaraları göremezsiniz bunun için sim manager yada yes tuşuna basarak rehbere girin ve import sim to contacts seçeneğini seçin ve bekleyin bikaç saniye, sim karttaki tüm numaralar telefon hafızasına kaydedilir ;)

bu arada bundan sonra SPB Backup porgramını internetten indirip kurun, SPB Backup ile yedek alın  hafıza kartına arada bir , format atsanızda hafıza kartına SPB Backup dosyasına tıkladığınızda 3 4 dk içinde sistem kendi kendine format atıp eski haline geri döner.
abi import sim contacts dediğimde " 0 of 0 copies" yazıyor.... yani anlıyacağın simede format çekmiş...o bahsettiğin programıda yarın htc nin resmi sitesinden mail gelecek onların vereceği mesaj doğrultusunda eğer farklı bir şekilde bulabilirlerse o  şekilde halledip sonra o programı kurarım ama şuan hiçbirşey yüklemeyim sonra demesinler lisansız program kullanmışsınız biz karışmayız filan..o yüzden resmi olarak deseler bişiler ona göre tüm riskleri alacağım gerekirse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bu konuda çok da emin olmayınız.
Bazı işletim sistemleri, kullanıcıyı doğrudan telefonda tutulan rehbere yönlendirirken,
bazı telefonlar kullanıcı seçimli gidiyor, bazıları da sadece sim rehberini kullandırıyor.

Telefonunuza dosya yöneticisi programı yükleyiniz (Resco explorer, Profi explorer)
ve telefon hafızasında Contact gibi bilgiler içeren konumları araştırınız.(dosya ve ya klasör)
Windows bir kayıt tuttuysa bir yere muhakkak bulunur, tabii ROM değişikliği yapmadıysanız.

rom değişikliği kesinlikle yapmadım hatta telefonun ekranında arasıra sıkıntılar oluyordu htc ye mail attığımda türkiye sürümü yeni romları resmi sitede bulunmakta dendi ama numaralarım gideceği için yapmamıştım.bu şekilde idare ediyordum.benim yaptığım sadece belleği temizle yazıyordu ,ben sadece hani neyleri temizleyebileceğimi bulup bulamayacağımı merak etmiştim yani ekle/kaldır gibi birşey zannederek içine girdim ki herşeyi sildi süpürdü.