0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastikleri ikişerli değiştirmeniz lazım. Stepne ile tek değiştirirseniz sağ ve sol arasında çap ve tutuş farkı olacak ve son derece güvensiz bir araç yaratmış olacaksınız.
valla erdem soruların hakkında bi fikrim yok ama viteslerin sert geçişini şanzıman yağını kontrol ettirerek çözüme kavuşturursun gibime geliyor...
arabayı satmayı düşündünmü hiç
Erdem dün nöbetiçi usta başı arazi olmuş ondan ilgilenememişler seninle kusura kalma artık
ben dedim şu siteye bi nöbetçi ayarlayalım diye parası neyse verek abi [/quoteSayın üst yöneticilerimiz duyunuz gençliğin sesiniii
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 18, 2011, 00:46:49 ben dedim şu siteye bi nöbetçi ayarlayalım diye parası neyse verek abi [/quoteSayın üst yöneticilerimiz duyunuz gençliğin sesiniii eylem düzenleyelim sesimizi duymayacaklar yoksa
O değilde bu alıntılar neden böyle oldu Erdem
Engelli akraban adına ithal edeceğin aracı sadece birinci derece yakını kullanabiliyor biliyorsundur umarım Erdem yani anne baba ağbi abla gibi ruhsatta not geçiyor ve bunların haricinde bir kişi direksiyonda çevirmeye takılsa araç bağlanıp yüksek meblağda ceza yeniliyor.
özürlü statüsünden alınan aracı siz kullanamazsınız Benim amcamın oğlu tek ayagı sakat ve ona bir bmw alındı.Geçen gün aracı ben kullanıyordum çok rica ettimde öyle saldı yoksa hem ceza yiyorsun hem bazı hallerde araç bağlanır...Ancak bir yolu var.Araç ruhsatı alınırken bu aracı bazen bana yardımcı olmak amacıyla şu kişi de kullanacak şeklinde not olursa sorun olmaz...