Gönderen Konu: ön Panelden Gelen Ses  (Okunma sayısı 1548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
ön Panelden Gelen Ses
« : Aralık 16, 2007, 17:11:29 »
Arkadaşlar merhaba,henüz 4 ay önce 2008 model otomatik Corolla aldım.Ancak ilk günden beri aracın ön camının sol dip köşesi ile gösterge panelinin birleştiği yerden ses geliyor.Galiba cam ile panelin birleştiği yerde boşluk var.Servise sorduğumda bazı araçlarda bu soruna rastlanabildiğini ve iyileştirme yapıldığını söylediler.Acaba yeni satın aldığı araçta bu türden sorun yaşayan arkadaşlar var mı,varsa sözü edilen iyileştirmenin mahiyeti nedir ve gerçekten işe yarıyor mu?Zira belki komik gelecek ama şu an bahsettiğim yere sıkıştırdığım kağıt parçasıyla sesi kesebiliyorum.    Cevap verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

Toyota Club Türkiye

ön Panelden Gelen Ses
« : Aralık 16, 2007, 17:11:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
ön Panelden Gelen Ses
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2007, 17:28:01 »
Öncelikle hayırlı olsun... kağıt sıkıştırmakla halledibiliyorsan çok büyük bir sorun değil ozaman. bunun için torpidoyu söktürme bence,yinede sen bilirsin zaten kendin çözüm üretmişsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
ön Panelden Gelen Ses
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2007, 23:36:29 »
Bence götür servise doğru düzgün yaptır. Garantisi var sonuçta. Valla ben olsan gider kavga ederim. 2008 model araç alıyorsun onca para sayıyorsun sonra eski araba gibi tıkır tıkır ediyor. İkinci el alalım o zaman daha iyi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
ön Panelden Gelen Ses
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2007, 17:21:40 »
selam  Aydın bende arabayı alalı daha 2 hafta oldu..aynı sorun bende de var..aynı yermi bilmiyorum ama gösterge panalinin gölgeliğini elimle tutnca kesiyor..1000 km bakımında söyleyeceğim bakalım giderebilecekler mi? dediğiniz gibi aldığınız sıfır araçta bu tür sorunlar miğde bulandırıcı..bakalım ne diyecekler..belkide kronik bir problemdir  
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
ön Panelden Gelen Ses
« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2007, 21:04:55 »
96exi ön cam sol dip aynı sorun var arkadaslar 11yasında bir aracta varsa bence 2008 model bı aracta sorun bence bunu ıyıce bı acıklıga kavustur her duydugunda gıcık olursun sonra bende kagıt sıkıstırdım bu arada:)
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ön Panelden Gelen Ses
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2007, 11:10:14 »
corolla 2008 başlığını okursanız nasıl çözüm bulduğumu görürsünüz.Şu kadarını söyleyeyim çözüm ne olursa olsun serviste bitiyor.