Gönderen Konu: 1999 Toyota Corolla Kapi Uzaktan Kumanda Yardim!  (Okunma sayısı 4322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1999 Toyota Corolla Kapi Uzaktan Kumanda Yardim!
« : Aralık 16, 2007, 12:06:04 »
merhabalar. Forumdaki tum arkadaslara selamlar. Aracım 99 model corolla terra 1.6, sormak istediğim birsey var. Aracı alalı 2 ay oldu. Aracın orjinal kitapcıgı da var. Kitapcıkta kapılar için uzaktan kumanda oldugundan sözediliyor. Fakat aldıgım galerici sadece kontak anahtarı verdi. Uzaktan kumandası olup olmadıgını bilmiyorum dedi. Acaba bu model araclarda standart olarak uzaktan kumanda oluyormu? Yani aracın kumanda sistemi varda sadece kumandasımı kayıp acaba? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim. Birde aracta bu kumanda tertibatı (kumanda alıcı devresi) aracın neresinde oluyor? Ben bakarak kumanda alıcısının olup olmadıgını anlayabilirmiyim? Ya da yoksa yenisini kendim takabilirmiyim? Bu konuda bilgisi olan herkesten yardım istiyorum. İyi calısmalar. Herkese şimdiden iyi bayramlar.

Toyota Club Türkiye

« : Aralık 16, 2007, 12:06:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2007, 14:53:19 »
Öncelikle aramıza hoş geldiniz...
Aracınızın kitapçığı "eco, base, terra, luna" modellerinin tümünü kapsamaktadır.Uzaktan kumanda luna modelinde standarttır diğer modeller ise alarm takılırsa uzaktan kumandalı olur.
Eğer ön camın torpido ile birleştiği noktada led veya ledler varsa aracınızda alarm var ve kumandası kayıptır.Yoksa zaten devre falan aramayın kolay gelsin...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2007, 22:26:03 »
Ferdi bey verdiğiniz bilgiler için çok tesekkur ederim. Ben bu kumanda işini iyice taktım kafaya. Piyasada satılan universal olarak her araca takılabilen kitler mevcut. Bu kitlerden alıp araca monte edebilirmiyim acaba? Bunun için araç üzerinde hazır soket filan mevcut oluyormu acaba? Birde aracı incelerken torpido gözünü açtıgımda torpidonun arkasında 2 tane bos kablo soketine rastladım. Acaba bu soketler bahsettiğim gibi kumanda veya alarm kiti için mi konulmus? Yoksa klima için mi? Anlayamadım. Bu konuda da bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. İyi calısmalar dilerim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2007, 00:27:08 »
Universal kitler aracınıza sorunsuz uyum sağlar.İyi bir marka ve usta bulmalısın.
2000 model corolla terra aracım var üzerinde orjinal toyota alarmı mevcut.Geçmiş bir zamanda arızalandığında kalarifer düğmeleri ve kapaklı bölme olan yeri söküp içinden işlem yapmışlardı.Yani merkezi oradaydı...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2007, 01:12:23 »
Benimkindede oradaydı alarm beyni (toyotanın alrmı) sokmesi zor oluyor ve sökerken ustalar torpidoyu çiziyorlar diye direksiyonun altıdakı bölüme aldırdım
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))