0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar babam işi gereği ya mitsubishi L 200 ya da nissan navara almayı düşünüyomuş. . işin kötü yanı corollasını satçakmış çift kabin istiyor 4*2 olcakmış sizce hangisi ben navara diyorum bide sizin fikrinizi alıyım dedim yorumlarınızı bekliyorum .. .[/quote]dostum kesinlikle navara diyorum onun gibi güçlü motor ve devasa gorunuse sahıp kasalı bır araba tanımıyorum hem kasanın ustu kapatılınca cok guzel duruyor soyle babana al bi navara tekerleme gıbı oldu galıba:) hayırlısı olsun sındıden
dostum kesinlikle navara diyorum onun gibi güçlü motor ve devasa gorunuse sahıp kasalı bır araba tanımıyorum hem kasanın ustu kapatılınca cok guzel duruyor soyle babana al bi navara tekerleme gıbı oldu galıba:) hayırlısı olsun sındıden[/quote]sağol kardeşim uğraşıyoruz işte navara aldıralım diye corolla yı satsa kaça gider acaba 2005 1.6 sol[quote=fatih kumaş]boşversene hocam hilux aldır sen[/quote]ya hilux bana basiy geldi biraz açıkçası bide yol tutuşu iyi değil diyolar süspansiyon ayarı falan kötüymüş onu eledik yani . .