0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar, bugün önce bim'den aldığım park sensörünü monte ettirdim. sonra madem maaşı aldık 1 çift lastik alayım dedim (michelen ) lastiği de taktırdık sonra frenlemeyi kontrol için sakin bir yola çıktım frenler gayet iyi tuttu. dönüşte ışıklara yaklaşınca frenledim ancak balata ısınır da fren pedali dibe kadar iner ya onun gibi pedal yumuşadı sonuna kadar indi,pompalayak durduk. doğruca sanayinin yolunu tuttum vardığım usta kendisi dolaştı geldi, fren üst merkezi(üzerinde fren hidroliğinin olduğu parça, basınçı ayarlayan diye tarif etti usta ) bozulmuş dedi. aısın markayı önerdi adanadan istedik pazartesi gelecek. özellikle dönüşlerde veya kararlı frene bastığım da pedal dibe vuruyor, pompaladığım zaman kısa süreli düzeliyor.ayrıca el frenide eskisi gibi değildi tutmuyordu. arkadaşlar bu sorun forumda sıkça duyduğum p valfinden midir, sorun gerçekten ustanın dediği parçadan mıdır, boşa parçayı değiştirmeyiz umarım. bir de 150 tl fiyat aldım parça için ilginize ve bilginize şimdiden teşekkür .