Gönderen Konu: motordaki vuruntu neyden olur?  (Okunma sayısı 11591 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Ynt: motordaki vuruntu neyden olur?
« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2011, 00:20:10 »
mustafa bey eger araçta vuruntulu çalışma var ise motorun arka kısmında emme manifoltun altında devirdaym dönüş borusunun oldugu kısımda vuruntu müşürü var on baktırmanı öneririm.. geçmiş olsun.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2011, 00:20:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 26, 2011, 23:32:41 »
Tamam coşkun abi hemen baktırayım. bugün birşey fark ettim. disbiritörün kenarından yağ kaçağı var. acaba yağ ateşlemeyimi etkiliyor ?
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2011, 02:30:55 »
ve sonunda sorun çözüldü :) bugün yetkili servisten orj hava filtresi aldım. ordanda özel toyota servisine giderek sorunu anlattım. ve disbiritörün dibinden yağ kaçağı vardı. olik mi ne değişecek dediler ve kaçırdığından alt devirse silkeleme yapabilir dediler. disbiritörü söktüler bi özel conta macunu gibi birşey var onu sürdüler taktılar şimdilik sorun yok. avansınıda ayarlattım biraz sessizleşti araba kedi gibi oldu. en son lpg ayarına götürdüm ve ustam en güzel ayar tutan toyotalardan biri satarsan 13 vereyım dedi :D nazar değecek diye korkuyorum :) lpgnin beynin altından bir civata söktü zif gibi çok avuç içi kadar birşey aktı. buda pislik iste pisliği burda toplanır dedi. oda halloldu sorun kalmadı tertemiz oldu arabam. orj filtre takılınca ve ayar olunca alt devirler dahada canlandı sanki :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2011, 03:39:35 »
Hadiii hayırlı olsun şükür :) Bence çok söyleme bunları nazar değicek yoksa :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2011, 08:16:15 »
çok çok geçmiş olsun kardeşim sorunun çözüldüğüne çok sevindim bu arada servisten aldığın orjinal hava filtresi ne markaydı ne kadar a aldın"
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 09, 2011, 01:36:26 »
çok çok geçmiş olsun kardeşim sorunun çözüldüğüne çok sevindim bu arada servisten aldığın orjinal hava filtresi ne markaydı ne kadar a aldın"
sağolun. denso marka 34 tlye aldım.
Hadiii hayırlı olsun şükür :) Bence çok söyleme bunları nazar değicek yoksa :)
bende siz maşallah diyin diye yazıyorm zaten :D