0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
huseyin bey elbette günün birinde haklı çıkacak. Var mı şimdiye kadar bundan kaçınabilen? Şimdi bir şey olmaz, korkma diyenler o zaman ne yapacak, çok merak ediyorum!
Toyota candır corollada candır ciğerdir bitanedir yolda bırakmaz uzun süre rahat rahat kullanabilirsiniz her yola gider arıza vermez bana dahi dayanır
Hala gıcırdıyormu Ve filtre işi noldu
Hiç sorma Enes...Bütün gıcırdamalar aynen devam ama hepsinin yerini tesbit ettim fakat kesmek için malzemem ve yeterli kabiliyetim yok....filtre buji kat değişimi yapmak istiyordum ama kat iptali bizim araçlara olmuyormuş o yüzden yattı buji ve filtreyi değişecektim parayıda biriktirmiştim ama paranın tamamını başka bir yere yatırdım yurda geçtim oda yattı... ama artık araçla ilgilenmiyorum derslere asıldım babam aracı değişmezde sınavdan sonra bayağı bir uğraşacağım bir ay falan sadece araçla uğraşacam
hadi yaaa tühh :/ Bende ultrasonic buji alıcam büyük ihtimalle
Al enes al valla affetme bide açık filtre var sende bide kat iptal yaptımı tamam bide zahmet olcak hızlı kalkış sistemi tak eğer elektronikse boğaz kelebeğin tamam oldu ha unutmadan bide celica gts şanzumanını uydurabilirsen değiştir