0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süper.öndeki demir dışında yani. [/quote] Demir görüntüden ziyade koruma amaçlı..Resimlerdende anlaşılacağı gibi aracın limitleri zorluyoruz
belli asıl zorlama bence taşda olur.çamur da olabilir [/quote] İnşallah ilerleyen zamanlarda daha güzel resimlerle aracı hangi şartlarda kullandığımızı daha iyi anlatırım
birşey soracağım.bu lastikleri normal yolda da kullanabiliyormusunuz?kullanıyorsanız bir yan etkisi yokmu(yol tutuş,hız)?aracı devasa göstermiş. [/quote] 100 km üstünde ses yapıyor asfaltta lastikler..Birde lastik yanakları yüksek olduğu için sert virajlara hızlı girildiği zaman esneme yapıyorki buda insanda kayma hissi yaratıyor ..
orjinal jantları ve koruma demirsiz olsa daha hoş görünürdü.Şahsen ben öyle seviyorum.Ama tam off-road havası verilmiş araca.[/quote] Orijinal lastikler jantlarla beraber duruyor.Şehiriçi kullanımlarda bende onları tercih ediyorum..Fakat arazi koşullarında bir işe yaramıyorlar ne yazıkki.Özelliklede çamurlu yollarda bir felaket doğrusu. Araç safkan bir offroad aracı zaten .. Fakat günümüzde amaçları dışında kullanıldığı için cipler,fabrikada lastik seçimini ona göre yapmış.Aslında taktığımız lastik aracın ruhuna hitab ediyor ..
Araç güzel araç İhsan bey. Öyle demir, lastik bilmem ne bahane. Çekemeyenler çatlasın. Nerden baksan 160.000 ytl lik bi araç. Dağ merakı filan var, belli. İsterseniz gelin size kaçkarları gezdireyim.[/quote] Teşekkür ederim İsmail bey..Doğu karadeniz yaylalarını hep gezmeyi istedim.Gerçi bende Kastamonu'luyum ..Çiçeğe böceğe pek yabancı değiliz yani Giresuna kadar sahilden seyyahat ettim ama daha ilerisine gitmedim hiç. İnşallah ilerleyen zamanlarda görmek nasip olur ..