0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ziyacım ben küllüğü ellemeden sökmüştüm[/quote]Abi doğrudur o şekilde de sökülüyor tabiiki üstteki plastik birazcık kastırılarak.Mehmet abi daha rahat çalışır diye söksün dedim [quote=Utku Çay]ziyacım ben küllüğü ellemeden sökmüştümayırca bi tane de benden resim, kırmızılı yer ışığı dağıtan yer kirli ise ışık dağıtımı kötüleşiyor[/quote]Abi o parçaya kıl olmuştum ben. Paneli ilk söktüm ampul simsiyah olmuş ve o plastiği de karartmış birde hafif eritmiş elime bir aldım çıt diye ikiye ayrıldı. SOnra yapıştırdım falan en sonunda Led yapınca gerek kalmadı plastiğe.
Mehmet abi daha rahat çalışır diye söksün dedim [/quote]Sökerim acımam.. bilen bilir Bu arada akşam baktım.. orda belli belirsiz bi ışık varmış arkadaşlar.. demekki bi şekilde güçlendireceğiz.. Ayrıca; açıklamalar güzel.. Teşekkürler.. Birde;Bu havalandırma çıkışlarından birisi çevirdiğim doğrultuda durmuyor.. Ona bişey yapabilirmiyim.. Değişmemmi lazım..
sol tarafından düz tornavidayı sok kanırt biraz direk gelir eline çizmemeye dikkat edersin.[/quote]daha önce çekmiştim fotosunu hepde sökerken
o ufak klips benimde yok birinde. havalandırma parçasını ters takdım. biraz sıkışık oluyor ama hiçolmazsa düşmüyor[/quote]O olmayan klipsi gördüm.. yapılması mümkün değil.. Ama yarın başka bişey düşüneceğim oraya...