0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiyede yaris sedan varmıydı
Varmış Hem de güzelmiş Paylaşım için teşekkürler Yağız, millet beğenmese de tosunumun sedanı da iyiymiş be
Plakadan bile belli cruise control kesin vardır bunda
Üret şunu Tükiyede, koy 1.4dizel motoru albeası lineası symbolü yerle yeksan olsun değil mi?teşekkürler Yağız..
Size katılmıyorum. 1.4 dizel Corolla var ve ortalığı yakacak bi durum olsa Corolla bunu yapar zaten, saydıklarınızı siler atar. Ama Toyota tipe özen göstermiyor ama Toyota çook çook pahalıya satıyor. Yaris sedanı da beğenmez bizim Türk milleti -o ne biçim stop öyle yaa- bizimkilerin yandan yemişi resmen ve göz tırmalıyor. Neyse sitem ettim resmen Toyota'ya siz alınmayın lütfen
yaris sedanı 20-21 bin tl civarı verirse albeaya clio ya rakip olur.Şekil göreceli bir kavram...Albea sı olan arkadaşımda arabasına hayran benim arabama tipi kaymış diyor
Tuncay abi o arkadaşının kafatasının bir rontgenını çek sen
Haha 20-21 bin mi Toyota'mı ?! Rüya olmalı
kardeş önerini dikkate alacam.Ögretmen ama nasıl mezun olmuş onu çözmeye çalısıyorum.Röntgenle olacak iş değil onu nasa ya gönderip incelemek lazım..Bu gece nöbetçiyim mardin kızıltepe devlet hastanesinde bu gece bütün röntgenler beleş gel vatandaş.
Kedi uzanamayacağı ciğere mundar diyor galıba
Sanki yanlış alıntı yapmış bir sazan var buralarda