0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun patron, MBA olayına girdiğine göre bayağı büyük düşünüyorsun sanırım, CEO'luk filan Ama naçizane tavsiyem, parana ve zamanına yazık ya, boşver. İş dünyasında öyle artık eskisi gibi posta bakmıyorlar pek. En azından senin gibi belirli bir konuma gelmiş olanlar için referans ve deneyim MBA'den kat kat daha kıymetli.
Doğru diyorsun patron, eskiden iyi bir diploma kesinlikle iyi ya da kötü bir iş garantisi idi. Ama artık diploman ne kadar sağlam olursa olsun işveren, "Bu eleman bana ne kazandırır"a bakıyor ve mümkün mertebe tecrübeli eleman alıyor. Zaten frictional unemployment denen (geçici işsizlik) oranı son yıllarda o kadar yükseldi ki, bu konuda da hiç bir sıkıntı duymuyorlar. Senin tecrüben ve referansların şu anda hem ODTÜ diplomandan hem de almayı planladığın MBA diplomandan çok daha kıymetli. Ama çalıştığın şirketin yurtdışı bağlantıları varsa ve günün birinde örneğin Doğu Avrupa veya Ortadoğu'da (Körfez Bölgesini kastediyorum) bir şekilde üst düzey yönetici olarak çalışma imkanının olabileceğini düşünüyorsan MBA sana bu konuda faydalı olabilir.
Ondan hiç şüphem yok Patron, zaten bunlar kısmet işi. Postu sağlam tutmakta fayda var diyorsun yani
bu adamda enerji fazlası var bak dediydi dersiniz....
Solgar VM2000 + Solgar Biotin vitamin her sabah birer tane:))))))Bitmek üzereler Korean Ginseng'e geçicem doktor hanımmmm:)))))
bunları yapınca 150 yaşına kadar asla BPH olmayacağını asla erektil disfonksiyon yaşamayacağını asla sırt yağlarının aşağı bakan eğik çizgilere geçmeyeceğini sanıyorsan boşa yutuyorsun onca ilacı....
Valla yine takdir ettim sizi Umut bey =) MBA kabulü için dil sınavı puanı mı gerekli? Ne kadar? ve süresi nedir? Gençlerimizi bilinçlendirmeliyiz dimi dimi
Kpds ve Ales konusunda sıkıntı yok da bir yıl diye biliyordum ben MBA'i =/ Sizin için hayırlısı olsun. Yapmayı kafama koyarsam ulaşırım