Gönderen Konu: 2010 Octavia 1.4 TSI Elegance - 2010 Corolla 1.6 Elgance sizce hangisi?  (Okunma sayısı 8668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
O zaman ben yanlis anlamisim. Kusura bakmayin.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Ortam gelirdikten sonra fikir belirtme sıfıra inmiş. Hayrola yahu? :D

tamam arkadaşlar, ben önyargılıyım tamam mı? ve skodaya binmiyorum, almıyorum da. hey allahım ya! arkadaşın biri fikir soruyor diye görüşlerimizi açıklıyoruz, bildiklerimizi paylaşıyoruz. siz de sadece bildiklerinizi anlatsanız... son günlerde forumlara girenler birbirleriyle mi uğraşmaya başladı ne?
not: murat bey mış miş sizin için değil, kendim içindi. kardeşinizin oktavyası olduğunu, yazdıklarınızı bilerek yazdığınızı anlamıştım zaten. ama ben anlaşılmadım)

Tamam Arif Abi, kızma o kadar. Relaxxxxxxxxxx :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlar, arabalar adamlarla,insanlarla özdeşleştiriliyor,insanlar,arabalara benzetiliyor günümüzde.......ne hallere düştük.......''benim babam toyota gibi adam'' yerine ''toyota babam  gibi araba'' olsaydı nasıl bir slogan olurdu?.......... biz ise inatlaşıyoruz,birbirimizi kırıyoruz......bütün özellikleri toyotadan daha fazla olan araçlar toyotadan neden daha ucuz?........bütün araçların altında lastikler var ama bazıları ucuz bazıları pahalı....ucuz olanlarla pahalı olanlar arasında kullanılan kauçuğun değeri aynı mı,mtor bloklarında,kaporta saçlarında ve diğer unsurlarında kullanılan malzemeler başka arçlarla aynı mı?.....biraz da bunu düşünelim!...........bunun adı toyota toyota toyota toyotaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............selamlar.........
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
valla ben 96 xeı mi satsam 2.aracım ya 2003 avensis olur yada 2006 seat cordoba 1.4 dizel olur özellikle seat cordoba ları mercek altına aldım düşük yakıt tüketimi konforlu ve güvenli sağlam yol tutan bir araç olduğunu düşünüyorum seat cordoba 1.4 dizel hakkında da değerli yorumlarınızı bekliyorum sağolun varolun :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /