0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi hayırlı olsun abi valla biraz arazi araçlarını inceliyeyim dedim girdi hemen gözüme hadi hayırlısı olsun abi
valla abi hiç sorma yaaa bende aslında bi arazi aracı alıp bişeyler yapmak istiyorum ama kendime ait olacağı için devamlı kullanmak zorunda kalacam buda benzin olarak beni kasacak ondan uzak duruyorum.aslında aklımda bitane lada niva var arazide gayet başarılı bir araç.bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun Umut. Dediklerin harbiden çok doğru, herşey bana da çok karışık geliyor bu sıra, sıkılmamak elde değil.
Ohoooooo nerdeyse satılacak 1-2 güneeee, oldu bayağı....
Lada başlangıç için mükemmel araç, en kral arazi aracını yamultur direk. LPG ile 2006 model üstümiş görür...Sağol abicim, valla zaten 2012'de evlilik de olursa fazlalık olacak bu, Amerikan restorasyonu da var biyandan, ona yüklenirim artık hobi olarak...
2012 Şubat diyorum 2014'te de bebiş diyorum
hayırlısı olsun.evlenmek için biraz geçkalmamışmısın Umut abi ? Çerkesmisin yoksa ?
Allah yuvanızı da, çocuklarınızı da hayırlı etsin Umut Abi .
Yarı Selanik yarı Kürt:))))))))))))))))))))))))))Yav ne geci, bi evlendik boşandık bu ikincisi:)))))))))
Hayrola Umut, LC'yi sattığına göre müstakbel kayınvalide listeyi bayağı yüklü tutuyor anlaşılan Bir ara MSN'de görüşelim