Aracın modelini belirtin sorayım hemen. Ne kadarmış diye.
Aracın modelini belirtin sorayım hemen. Ne kadarmış diye.
2011 auris için fiyat nedir acaba.
Firma ile tekrar irtibata geçtim. Satış danışmanlarını yollayacaklar bu gün veya yarın. Kurulum dahil fiayatını bilgileri aldıkdan sonra veririm.
sabırsızlıkla bekliyoruz.
Toyota Corolla - Auris - Yaris = Montaj, kamera ve anten dahil 1950 TL
Bazı firmalar anten veya kamera yada her ikisi içinde ayrı ücret talep ediyormuşi farklı bir marka tercih edeceksek de muhakkak bunu sormamız gerektiği hakkında uyardı.
Düşünenler benim ile irtibata geçebilir. Elimden geldiğince yardımcı olabilrim.
Bugün Ankara Toyota Akota da 1000 bakımı yaptırdım ve hız control (cruze control) taktırdım. hız kontrol işçilik dahil 264 tl ye yapıldı. Hiç pazarlık falan yapmadan kendi istedikleri fiyat bu. Navigasyona gelince taktıkları aletin adı FLY Audio. 1750 lira bu alete diyorlar kameraya 130 tl falan demişlerdi. İşçilikle birlikte yaklaşık 2000 tl istiyorlar. Ancak ellerinde bir navigasyon cihazı daha var. Dediklerine göre bu da herşeyiyle aynı. Sadece marka farklı. Markayı hatırlamıyorum. Buna da firma olarak garanti veriyoruz diyorlar. Alete 1000 tl istiyorlar. Yine kameraya 130-150 tl civarında birşey istiyorlar. Ancak ikisinde de TV yok.
araca sonradan cruze control takılıyomu ben im 2008 corollam var lütfen yanıt
Benzinli Corolla ların bazı modelleri sonrasına cruze control takılabiliyor. Dediğim gibi ben taktırdım. Ama bu model 2008 miydi 2009 sonrasımıydı hatırlamıyorum. Ancak bu forumda hız sabitleyici başlığı altında detaylı bilgi var.
en üstteki sattığım ürün, alttaki resimler de kendi arabama aittir.
elinizde daha varsa fiyat nekadar ben talibim
öncelikle herkese selam.bende e12 kasa sol corolla var.bende bu tip bi alet istiyorum navigasyon dvd vs.acaba benim arabanın kasasına uygun varmıdır (malum araba 2003 model).bileniniz varsa yada yardımcı olabilecek bi adres falan çok memnun olurum.deli oldum bulamadım bi türlü. :argh:şimdiden teşekkürler.
öncelikle herkese selam.bende e12 kasa sol corolla var.bende bu tip bi alet istiyorum navigasyon dvd vs.acaba benim arabanın kasasına uygun varmıdır (malum araba 2003 model).bileniniz varsa yada yardımcı olabilecek bi adres falan çok memnun olurum.deli oldum bulamadım bi türlü. :argh:şimdiden teşekkürler.
Sizin kasaya uyacak yok sanıyorum piyasada böyle bir cihaz.
Ancak....
İşinde ehli bir oto teypçi ustaya gidiniz, kesin uydurulur bir cihaz, en kötü ihtimal, direksiyondaki düğmeleri kullanamazsınız. Bunun dışında cihaz full fonksiyon görür.
benim araca uygun var, şimdi ben bunu alırsam sorun yaşar mıyım? bu siteden alışveriş yapan var mı? ürünlerin markaları nedir? bilenler yanıtlarsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Sizin kasaya uyacak yok sanıyorum piyasada böyle bir cihaz.
Ancak....
İşinde ehli bir oto teypçi ustaya gidiniz, kesin uydurulur bir cihaz, en kötü ihtimal, direksiyondaki düğmeleri kullanamazsınız. Bunun dışında cihaz full fonksiyon görür.
illa yeni kasa alıcaz yani

o zaman dediğiniz gibi bi şeyler yapmaya çalışayım.bilgi için teşekkürler.
arkadaşlar şu anda elimde 2007-2010 corolla için dvd gps btooth cihaz ve geri görüş kamerası mevcuttur.
TRT bandrolü de mevcuttur.
Set olarak fiyatı 1000 tl dir.
28 mayıs günü bende toyota servisindeydim bizim kızın 70000 bakımı için neyse necvox ile artık çalışılmıyormuş flyaudio kullanılacakmış artık meraktan sormuştum banada böyle cevap verdiler necvox takan plazalar elindeki malı bitiriyorlar tarzı bir imaj uyandı kafamda ama pek kurcalamak istemedim...
Bende arıyorum böyle bir cihaz ama e12 kasaya biraz zor bulunacak sanırım. Alıp kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar p.m. gönderebilirler.