0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çin de çin de çin ne bu abicim böyle ya adamlar 2.U.S.A olacak başımıza Allah cc muhafaza
Ayrıca bilginiz olsun diye söylüyorum... Çin'de bu aletlerden 220 dolara da 480 dolara da vardır... Kalite kalite ve özellikleri farklı cihazlardır...benim aldığım bu cihaz da 399 dolardır Çin'de... Kargo ve vergileri saymıyorum bile... Kalkıp yorum yaparken, karalamayın lütfen!
Arkadaşlar konunun açıldığı ilan bana ait ve okudum yazdıklarınızı : )Ben bu aletlerden 4 adet sattım ve hiçbir sorunla karşılaşmadık daha... Benim kendi arabamda da var ayrıca... Necvox, Fly audio falan da çin malı hatırlatırım hiçbir farkı yok...
Sahibinden.com sitesinde farklı yorum yapmışsınız Onur bey !!"Aldım, kullanmak nasip olmadı, satıyorum" gibilerinden.Şimdi burada 4 adet sattım diye yazmışsınız, biraz kafa karıştırıcı.Bir şekilde getirtip satıp yolunuzu buluyorsanız, lafımız yok, helal olsun derim. Ama yorumlar farklı.Peki garanti olayı nasıl olur bu cihazda?
Bu cihazı Tekzen sanal mağaza satıyor. Teknik özelliklerini kopyaladım. Nasıl bir cihazdır?Sunny navigasyon Fiyatı: 101,61 TL + KDV Taksitli: 9,99 TL x 12 KDV Dahil Fiyatı : 119,90 TL Havale ve EFT (%3 İndirimli) : 116,30 TL Seçiniz : Fırsat ÜrünüÜrün ÖzellikleriBağlantılı ÜrünlerYorumlarTaksit SeçenekleriMarkaya Ait Diğer ÜrünlerYAZILIM•ROTA SAKINMASI VAR•YENİ POI KATEGORİSİ VE SINIRSIZ SAYIDA POI EKLEYEBİLME VAR•KOORDİNALI FOTOĞRAF EKLEME VE FOTOĞRAFA GİTME VAR•MÜŞTERİ ÖZEL NOKTALARINI HARİTAYA EKLEME VAR•TMC ENTEGRASYON VAR•İZ TAKİBİ ÖZELLİĞİ (GPS LOGU İZLEME) VAR•YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK (800•480) VAR•ROTA KAYIT ÖZELLİĞİ VAR•ŞERİT TAKİP ÖZELLİĞİ VAR•GPS HIZ GÖSTERGESİ (DİJİİTAL, ANALOG)VAR•KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR MENÜ VAR (EKRAN İZLEME ELEMANLARI EKLENİP KALDIRILABİLME ÖZELLİĞİ)•KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR/DEĞİŞTİRİLEBİLİR HARİTA VE YAZI BOYUTLARI VAR•JAVA DESTEĞİ VAR•TEK KADEMELİ ARAMA/BULMA ALGORİTMASI VAR (BENZERSİZ HIZ VE DOĞRULUKTA ARAMA YAPMA VE İMLA HATALARIYLA BİRLİKTE BULABİLME ÖZELLİĞİ)•NESNE TABANLI ARAMA/BULMA ALGORİTMASI VAR (KOORDİNATA VE ÇİZİLEN ROTAYA GÖRE ARANAN NOKTALARIN ÖNEM SIRASINA GÖRE BULUNMASI)•GÜVENLİK KAMERALARI DESTEĞİ VAR (SİSTEME SINIRSIZ SAYIDA GÜVENLİK KAMERASI/EDS KAMERASI/HIZ RADARI GİRİLEBİLİR)•ÇOKLU HARİTA KULLANIM ÖZELLİĞİ VAR•İNDEXLENEBİLİR ARAMA ÖZELLİĞİ VAR•BÖLGE BAZLI POI ARAMA ÖZELLİĞİ VAR•LANDMARK NAVİGASYON ÖZELLİĞİ VARHARİTA İÇERİĞİ•KAYNAK TELEATLAS & INFOTECH A.Ş.•RELEASE 2010Q2 INFOTECH COMBİNED 9.0•İL/İLÇE SAYISI 81 İL / 240 İLÇE•TOPLAM YOL UZUNLUĞU 281.561 KM.•POI SAYISI 543.094•YAZILIM ADI MİREO BLACK EDİTİON 3.1•GÜNCELLEME ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ GUNCELLEME•3D HARİTA GÖRÜNTÜSÜ VAR (460 AD.)•DESTEKLEDİĞİ DİL SAYISI 44 (BÜTÜN AVRUPA DİLLERİ, TURKÇE, ARAPÇA, RUSÇA, FARSÇA, PASİFİK VE AFRİKA DİLLERİ...)•ROTA TERCİHLERİ (EN KISA-EN HIZLI) VARDİĞER•AKSESUARLAR ARAÇ İÇİN VAKUMLU SABİTLEYİCİ VE TUTUCU, MİNİ USB KABLO, ARAÇ ÇAKMAK GİRİŞİNDEN ŞARJ ADAPTÖRÜ•3.5" RENKLİ TFT DOKUNMATİK EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK: 320 X 240 PİKSEL (4:3)•RAM: 64 MB DAHİLİ DEPOLAMA ALANI: 1GB, HARİCİ DEPOLAMA DESTEĞİ: MİCROSD (MAKS. 8GB)•İŞLEMCİ: SİRF ATLAS V, 500 MHZ•GPS: 64 KANAL, YÜKSEK HASSASİYETLİ•MULTİMEDYA DESTEĞİ: MÜZİK, VİDEO, FOTOĞRAF (MP3, WMA, AVI, ASX, MP4, ASF, MPG, WMV, 3GPP, MPEG, DAT, MOV, JPEG, BMP, PNG)•BELGE GÖRÜNTÜLEYİCİ (TXT), SES ÇIKIŞI: DAHİLİ HOPARLÖR, 2.5 MM MİNİ JAK•İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS EMBEDDED CE 6.0•BATARYA: ŞARJ EDİLEBİLİR, Lİ-POLİMER, 900MAH•BOYUTLAR: 100(G) X 76(Y) X 11.9(D) MM, 114G.•BAĞLANTI: MINI USB KABLO ILE BILGISAYARA (YIĞIN DEPOLAMA VEYA ACTIVESYNC)•ŞARJ SEÇENEKLERİ: MİNİ USB YOLUYLA PRİZDEN, BİLGİSAYARDAN YA DA ARAÇ ÇAKMAK GİRİŞİNDEN.
Arkadaşlar,Navigasyon sistemlerinde benimde bildiğim kadarı ile Toyota NecVox ile çalışıyor fakat firmamıza tekilf için gelen Cyclone markasının yetkilileri ile yaklaşık 4 saatlik en ince ayrıntısına kadar toplantı yaptık (neticede bende şahsıma alabilirim 1 adet) toplantı sonucu kısa özetini size şöyle aktarayım,- Neredeyse kusursuza yakın bir servis potansiyelleri var (7/24)- Kullandıkları cihazların ekran çözünürlüğü hali hazırda piyasada satılan hiç bir cihazda yok inanılmaz net (test ettik)- Yazılım güncelleme sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve bir müddet ücretsiz güncelleme yapılıyor (Pazarlığa görede ömür boyu ücretsiz yaptırılabilir)- Benim en hoşuma giden nokta cihaz üzerinde hiçbir marka logo yada benzeri bir yazı yok, sanki arabanın orjinaliymiş gibi duruyor.-Garanti konusu sadece kağıt üzerinde geçerli olsun diye değil sattıkları ürünün sonuna kadar arkasındalar.Fiyatları ise piyasanın 50 ila modeline göre en fazla 100 TL üzerinde (modeline göre daha da ucuz olabilir) Size tavsiyem bu ürün olabilir. Firmanın en düşük hata payı markası şu an için Toyota ve Honda olarak belirlenmiş.Konu ile alakalı dilerseniz benle dilerseniz de direk firmayla irtibata geçebilirsiniz.