0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Siyahda güzel ama biraz değişiklik olsun istedim. Basitcede çözdüm gibi. Mobilya aksesuarcısından plastik bant aldım. Reklamcıdanda benim renge benzeyen gri folyo aldım. Bantı kesip üzerinede folyo yapıştırdım. Fena da olmadı gibi. Çizilirse de folyoyu söküp tekrar yapıştırısam sorun olmaz galiba.[/quote]Hasan Bey, bu tip plastik parcalarda boya pek onerilmiyor. boyadan once parca uzerine macun suruluyor ve sonra tekrar boyaniyor. parcalar plastik oldugu icin isi degisimlerinde genlesip boya yuzeyinde catlaklar olusabiliyor. ve plastik malzeme zamanla o boyayi ve macunu uzerinden atiyor. pek cok kullanici da bu plastik bantlari boyamadan kullanmayi tercih ediyor dolayisiyla...
Merhaba,O bantların siyah kauçuk olanlardan serviste satılıyor. Ben onları aracın rengine boyadım ama kuçuk olduğu için sıcak-soğuk çok etkileniyor. Boyada çatlamalar oldu. Bende hepsini çıkardım. Şu an bant felan yok. Boyatırsan çatlama ihtimali çok yüksek. Servisten siyah olarak tekrar temin edebilirsin.
Keşke boyatmasaydınız, kazalı gibi duruyor.