Gönderen Konu: Corolla Xeİ Lİmİtet 114 Hp 1998  (Okunma sayısı 2324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Corolla Xeİ Lİmİtet 114 Hp 1998
« : Aralık 10, 2007, 23:26:47 »
ARKADAŞLAR BURADA BENDE KENDİ TOYOTA MIN RESMİNİ EKLEYECEKTİM AMA YAPAMADIM RESİM YÜKLEME KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Toyota Club Türkiye

« : Aralık 10, 2007, 23:26:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2007, 23:38:23 »
hoş geldiniz resim eklmemek için lütfen aşagıdaki konuyu inceleyiniz mutlaka yaparsınız

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=64

birde mesajlarınızı ufak karekterle yazarsanız forum kuralları açısından daha iyi olur
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2007, 21:57:54 »
http://img209.imageshack.us/my.php?image=19032007002ow9.jpg

Yardımınızdan dolayı teşekkür ederim buda benim toyotam
bir sonraki resimde sanal tunik uygulaması yapmaya çalıştım

http://img152.imageshack.us/my.php?image=t...acorollaxb8.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2007, 20:38:35 »
özür dilerim ama 2.resımde arabanın altındaki grilik hala fake ellerıne saglık iyi aksamlar
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2007, 11:31:43 »
Griliklerin fake olduğunu nerden anladın arkadaşım? Bana bunun açıklamasını yapabilir misin??
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2007, 20:21:50 »
Alıntı yapılan: gökhan şeker
özür dilerim ama 2.resımde arabanın altındaki grilik hala fake ellerıne saglık iyi aksamlar
[/quote]

Arkadaşım fake derken neyi kasteddin anlamadım ama toyotanın bu limited modellerinin kuşak altlarındaki grilik fabrikasyondur. ikinci resimde ben biraz daha belirgin hale getirerek sanal tunik yapmaya çalıştım.
yorumlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Aralık 20, 2007, 00:05:17 »
Arkadaş cevap verseydi bende bunları söyleyecektim. Bu araç orjinal. Limited denen özel bir seri. Bu seride tamponlar ve etek altları gri olur. Bu seriye özel jantlar kullanılır. Arkada orjinal rüzgarlık, çamurluklarda limited yazısı bulunur. Bu araçlar sadece beyaz renk olarak üretilmiştir...Lütfen konu hakkında bilgisizce yorum yapmayalım.

Eray arkadaşım araban çok güzelmiş. Özel serilerden bunlar. Çok nadir bulunurlar. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2007, 01:26:50 »
çok kötü duruyor bence . . .
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2007, 11:39:20 »
kazasız belasız kullanmanız dilegiyle birde gögüs maun kaplama galiba bu serilerde.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #9 : Aralık 21, 2007, 12:21:35 »
araç çok güzel bencede ama sadece şu tamponlar işi bozuyor gibi jantları  falan mükemmel .. . kazasız belasız kullan kardeş
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2008, 01:01:04 »
Alıntı yapılan: demir_mert
Arkadaş cevap verseydi bende bunları söyleyecektim. Bu araç orjinal. Limited denen özel bir seri. Bu seride tamponlar ve etek altları gri olur. Bu seriye özel jantlar kullanılır. Arkada orjinal rüzgarlık, çamurluklarda limited yazısı bulunur. Bu araçlar sadece beyaz renk olarak üretilmiştir...Lütfen konu hakkında bilgisizce yorum yapmayalım.

Eray arkadaşım araban çok güzelmiş. Özel serilerden bunlar. Çok nadir bulunurlar. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
[/quote]

arkadasım bunu 1.si polemiğe donusturmemek lazım fotorafı koymus kı yorum yapalım dıye tamam belkı bılgısızce belkı bılgılıce ama burda bılgı sahıbı olmaya gerek yok hıc alt tarafı gri olan ae101 kasa gormedıkmı gorduk burdakı gorsellıkte grılıgın kapı cıtalrının ustune cıkması dıkkatımı cektı ve bu yuzden yıne soyluyorum tamamıyle bılgıyle alakası yok gorunen koy klavuz ıstemez hesabı kısacası oynanmıs resımle fake yanı sanal modıfıye yapılmıs daha acık ıstersen anlatırım resme dıkkatlıca bak gorursun ayrıca cıtalar altındaki grılık ıle tamponlardaki grılık sımetrık degıl bırı yukarıda bırı asagıda boylemıydı yanı hem arkadasın hıc sesı cıkmıyo bu konu hakkında yada yakından cıtaları cekıp gostersın arkadas herkesın onunde ozur dıleyım bu kadar arkadasım hadı kal saglıcakla....
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2008, 09:16:08 »
arkadasım bunu 1.si polemiğe donusturmemek lazım fotorafı koymus kı yorum yapalım dıye tamam belkı bılgısızce belkı bılgılıce ama burda bılgı sahıbı olmaya gerek yok hıc alt tarafı gri olan ae101 kasa gormedıkmı gorduk burdakı gorsellıkte grılıgın kapı cıtalrının ustune cıkması dıkkatımı cektı ve bu yuzden yıne soyluyorum tamamıyle bılgıyle alakası yok gorunen koy klavuz ıstemez hesabı kısacası oynanmıs resımle fake yanı sanal modıfıye yapılmıs daha acık ıstersen anlatırım resme dıkkatlıca bak gorursun ayrıca cıtalar altındaki grılık ıle tamponlardaki grılık sımetrık degıl bırı yukarıda bırı asagıda boylemıydı yanı hem arkadasın hıc sesı cıkmıyo bu konu hakkında yada yakından cıtaları cekıp gostersın arkadas herkesın onunde ozur dıleyım bu kadar arkadasım hadı kal saglıcakla....
[/quote]

resim fake değil. gayet orijinal. türkiyede bu seriden çok az var. muğlada bi tane görmüştüm başkada yoktu.
tamponlardaki ile kapıdaki hizasız olması normal. kapı çıtaları tamponlardan hafif aşağıda duruyor, bu yüzden göz aldanması olabilir ama bi grafiker olarak şunu söylüyorum resim orijinal
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 09, 2008, 11:46:32 »
Alıntı yapılan: Utku Çay
resim fake değil. gayet orijinal. türkiyede bu seriden çok az var. muğlada bi tane görmüştüm başkada yoktu.
tamponlardaki ile kapıdaki hizasız olması normal. kapı çıtaları tamponlardan hafif aşağıda duruyor, bu yüzden göz aldanması olabilir ama bi grafiker olarak şunu söylüyorum resim orijinal
[/quote]

işte ya acıklama boyle olur utku kardesıme ınanırım ben sedanda gormemıstım stationda gormustum vesedan bı arac ıkıncısı cıta ve tampon uyumsuzlugu dedım utku arkadasım duzelttı 3.sü boya sankı grafık yapılırken tasmıs gıbıydı bu yuzden boyle dusundum yanlıssam ozur dılerım arkadaslar
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 09, 2008, 19:49:27 »
işte ya acıklama boyle olur utku kardesıme ınanırım ben sedanda gormemıstım stationda gormustum vesedan bı arac ıkıncısı cıta ve tampon uyumsuzlugu dedım utku arkadasım duzelttı 3.sü boya sankı grafık yapılırken tasmıs gıbıydı bu yuzden boyle dusundum yanlıssam ozur dılerım arkadaslar
[/quote]

görmüş olduğun sw kısa bi süre çıkan touring wagon versiyonu
Bodrum