Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 07, 2025, 00:35:07
Lütfen başlıklarda da
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
lütfen DİKKAT !!! lütfen
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
Gönderen
Konu: lütfen DİKKAT !!! lütfen (Okunma sayısı 3141 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
3 kere teşekkür edildi
Ynt: lütfen DİKKAT !!! lütfen
«
Yanıtla #20 :
Ocak 11, 2011, 21:47:48 »
Duyarlı davranışınız için tebrik ederim yaralı vatandaşımıza Rabbim şifa nasib eder inşallah.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=29343.0
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33540.0
Toyota Club Türkiye
«
Yanıtla #20 :
Ocak 11, 2011, 21:47:48 »
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Auris
Kan Grubu: 0+
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #21 :
Ocak 11, 2011, 21:48:49 »
abi çok geçmiş olsun.bende bu kapalı kasa kamyonet arkasındaki yakın takibim yüzünden 2009 da magane ile refüje çıkmıştım.çok dikkat etmek lazım kapalı kasaları takip ederken...
(Gizli Üye)
TcT Onaylı Firma
Kan Grubu: 0-
Kilometre: 12000
Model Yılı: '15
1041 kere teşekkür etti
900 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #22 :
Ocak 11, 2011, 21:55:12 »
Çok geçmiş olsun.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
pahalı zevklerim var, benzin gibi
Araç: Corolla
Kan Grubu: A-
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #23 :
Ocak 11, 2011, 21:56:40 »
geçmiş olsun, allah şifa versin ancak yolu tarif edişinize bakarsak otobana bağlantı demişsiniz, çevre yolu demişsiniz... o yola yayanın girmesi yasak değil mi ? ben makyajlı corolladaki yaşlı amcaya da çok üzüldüm.. durduk yerde tedbirsiz bir yaya yüzünden başı derde girdi..
2 sene önce benim başıma çok benzeri geldi, eskişehir yolunda salağın biri karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu, 4 şerit yan yana 4 tane arabayız, tam karşımda adam! sağımdaki arabaya dokundum, sol aynamla adama çarptım ama o an içimden gelen şey dümdüz bodoslama adama çarpmak, sonra durup ölmesiyle döverek öldürmek idi.. yayaların da en az araç şöförleri kadar uyması gereken kurallar var
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #24 :
Ocak 11, 2011, 22:04:03 »
Turkaycıgım adamın karsıdan karsıya gecmesı ıcım tamı tamına 9 serıt var...
Ne ısı var orda bılmıyorum ama o halı gozumun onune geldıkce hala moralım bozuluyor. Tabıkı surucununde haklılıgı soz konusu ama ınsan hayatı herseyın onunde.
Pruva Neta
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
pahalı zevklerim var, benzin gibi
Kan Grubu: A-
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #25 :
Ocak 11, 2011, 22:23:50 »
üzüldüğüm konu insan hayatının her şeyin önünde olması zaten.. belki intihar etti, zaten intihar etmese bile yaptığı iş resmen intihar! üzülmemek işten bile değil ancak orda çaprılan insan değil de bir kedi olsaydı eminim çok başka olacaktı tutum.. sonuçta o da bir canlı, onun da bir insan kadar yaşamaya hakkı var üstelik insan gibi aklıyla hareket edip, ordan geçmenin tehlikeli olduğunu farkedemeyebilir. tamamen kendi hatası yüzünden o adama bir şey olursa çarpan şöför suçlu olacak, belki hız limitleri dahilinde gidiyordu, takip mesafesi düzgündü vs ancak o adama bir şey olursa suçlusu çarpan olacak!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
Kilometre: 332000
Model Yılı: '02
208 kere teşekkür etti
421 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #26 :
Ocak 11, 2011, 23:00:00 »
En uygun şey verilmiş sadakan varmış demek sanırım abicim... Allah kimseyi her iki konumada düşürmesin inşallah....
Bende 5 dakika önce eve dönerken önümden ambulans ve ekip otolar geçti feryat figan şerefsizin biri sinemadan dönen ilkokulçocuklarının arasına dalmış kaçmış ufacık sokakta
Sadece bi çocuk hafif yaralanmış Allahtan ama nasıl korkmuş yavrucaklar
(Gizli Üye)
Site Yöneticisi
Lazy Black Sheep
Kilometre: 55000
Model Yılı: '08
96 kere teşekkür etti
126 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #27 :
Ocak 11, 2011, 23:17:58 »
Selcuk Bey,
gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!
"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Model Yılı: '11
4 kere teşekkür etti
164 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #28 :
Ocak 12, 2011, 01:08:53 »
büyük geçmiş olsun:(( okurken bende çok etkilendim...allah kimseye deert verip derman aratmasın inşallah...
seydi
http://www.724sporhaberi.com/
http://www.724sicakhaber.com/
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Model Yılı: '02
«
Yanıtla #29 :
Ocak 12, 2011, 01:46:24 »
Off ne kadar zor bi durum, geçmiş olsun Selçuk Abi
SIU Corolla T-Sport
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Başka Toyota Modeli
Kan Grubu: B-
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #30 :
Ocak 12, 2011, 02:47:24 »
Abi en doğrusunu yapmışsın.
İnşallah durumu iyidir. İkinizede geçmişolsun.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın okumasını tavsiye ederim
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #31 :
Ocak 12, 2011, 07:19:57 »
Hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.
ACD nım dedıgı uzere gercekten verılmıs sadakam varmıs.
Pruva Neta
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #32 :
Ocak 13, 2011, 14:05:27 »
Selçuk cum büyük geçmiş olsun. Ayrıca dikkatli araç kullanman ve durum karşısındaki hassasiyetin, duyarlılığın ve soğukkanlılıkla olaya müdahale etmen takdire şayan. Umarım bütün sürücüler de aynı insanlığı gösterirler. Çoğu trafik kazası bu şekilde kimsenin müdahale etmemesi ve sadece geçerken kulak çekip ön panele üç kere vurması nedeniyle ölümle sonuçlanıyor. Kurtulabilecek kazazedelerin bir çoğu ya vurup kaçmadan ya da müdahale edilmemesinden dolayı hayatını kaybediyor. Seni tekrar ayakta alkışlıyorum bu duyarlılığın nedeniyle.
Senin gibi insanların aramızda olması her ne kadar sevindirici olsa da malesef yapılması gereken şeyleri yapan kişiler o kadar az ki bu olayı duyduğumuzda vay be böyle insanlar da hala varmış dedirtecek duruma düşmemiz de toplum olarak bir o kadar acı değil mi???
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
Araç: Verso
«
Yanıtla #33 :
Ocak 13, 2011, 14:49:11 »
Selçuk bey çok geçmiş olsun inanın yazınızı okuyunca aynı duyguları bizlerde yaşadık .Allah (cc)Herkesi kazadan beladan korusun
Sükut eyledim,'kahrı var' dediler.
Biraz söyledim,'zehri var' dediler.
Sustum,'kahrından susuyor' dediler.
Biraz konuştum, 'zehrini kusuyor' dediler.
Hz. Mevlana
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
1 kere teşekkür etti
«
Yanıtla #34 :
Ocak 13, 2011, 18:02:19 »
sen dua et ki çarptın diye karakola götürülmemişsin.
yıllar önce yerde yatan ağzı burnu kan içindeki adamı hastaneye götürdüm. hst. polisi dr. kesin rapor verinceye kadar bırakmadı. allahtan adam saralıymış da bıraktılar .
o tarihte erzurumda liseyi yatılı okuyodum. gece yoklamasına katılmadım diye bi de ceza alacaktım.
bu tür olaylarda yaralı yakını veya başka bir şahit olmadan yaralıyla yardım amaçlıda olsa yanlız kalırsanız çok dikkatli olmanız gerekir.
tekrar geçmiş olsun.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kilometre: 257500
Model Yılı: '01
395 kere teşekkür etti
376 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #35 :
Ocak 13, 2011, 18:22:42 »
Geçmiş olsun Selçuk abicim
Allahtan şirket aracınında frenleri iyimiş bakımlıymışta durabilmişsin keşke bütün araçlar bukadar iyi bütün insanlar senin kadar duyarlı olsa :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp
BENZİNLİYDİ
Artık Prins Technomaxlı
Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Kan Grubu: B+
«
Yanıtla #36 :
Ocak 13, 2011, 18:41:04 »
yaralıya da size de büyük geçmiş olsun...duyarlı davranışınızdan dolayı da tebrik ederim...trafiğin şakası yok gerçekten de... çıktığımız anda herşeyi göze almış oluyoruz...bazen ne kadar dikkatli de olsak umulmadık olaylar yaşayabiliyoruz...adı üstünde kaza bu...tekrar geçmiş olsun...
Nelerin mutsuz ettiğini bilmiyorsan, nelerle mutlu olacağını bilemezsin...
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #37 :
Ocak 13, 2011, 19:00:23 »
Tesekkurler arkadaslar,
Tacettın bey, ınanın sahsım adına o an adamın saglıgından baska bır detaya yogunlasamadım. Ama dedıgınızde kesınlıkle haklısınız.
Ercumentım, sırket aracını bakıma elımle goturur teslım almayada ayagımla gıder test edıp alırım. Sonucta sahsı aracımdan cok daha fazla yol yapıyorum ustunde
Pruva Neta
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kan Grubu: AB+
Model Yılı: '11
74 kere teşekkür etti
772 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #38 :
Ocak 13, 2011, 19:10:54 »
Selçuk abi geçmiş olsun ,seninde yaralı şahsında verilmiş sadakası varmış.Sen insanlık görevini yapmışsın.Maalesef devir o kadar kötü ki yol kenarında yardım isteyenlere şüphe ile bakıyorum.Yazık günah ne hallere düştük farkındamıyız bilmiyorum...
2011 d4d Corolla
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #39 :
Ocak 13, 2011, 19:41:01 »
Sagol tuncaycıgım.
Insanın dedıgın gıbı kuskuları bazen ınsanlık dısı tavır sergılemesıne neden oluyor.
Gecmıs zamanda modada bır genc onume dusup sagra nobetıne gırmıstı. Onada yardım ettım. Ama o kısa surede kendıne gelıp koyune donmek ıcın para ısteyınce muazzam sınırım bozulmustu...
Ama bu yasadıgım hadısede ıyı nıyetı suıstımal soz konusu bıle olamazdı. Adamcagızın yuzunde olum ıfadesını resmen okudum.
Yemın ederım o gun bugundur otobanda 70 - 80 km/s ıle gdıyorum.
Pruva Neta
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»