0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yeni benzinli corollalarınızla max nekadar sürata çıkabildiniz.. bana düz yolda 227-228km den sonra kesiciyle bitiyor gibi geldi bu normalmi?aracım 6800kmde
Umarım trafikte denemediniz..
Yiğit bey 228 km/sa hız çok az varacağınız yere zamanında varamaya bilirsiniz dikkat edin .Nerde denicek Taşkın trafikten başka o hızı.
O kadar çok yer var ki Mahmut..
Adana'da öyle yerler yok malesef İstanbul'da varsa ne mutlu size..Ama ne olursa olsun o hızlara çıkmak bence gereksiz özellikle c sınıfı bir otomobil için . O hızlara çıkmadan zevk alyorsanızda imkan varsa garajınızda bir adette spor otomobil bulundurmalısınız . Hem daha çok zevk alırsınız hem spor otomobillerle hız yapmak c sınıfı otomobile göre daha güvenli.( Bu benim kendi fikrim ben hızdan zevk alan biri değilim ve aşırı hıza karşıyım çünkü kaza geliyorum demiyor . )
Orda da belki vardır diyeceğim ama bilmediğim için dil uzatmak istemiyorum..İstanbulda yeterince var ama gerçekten hız felakettir amanın ya ufak bir direksiyon kayması nelere mal olabilir gerekli kazaları yaşayan insan olarak bunu iyi biliyorum ve çizgimi koruyorum asla ve asla diyerek imzamı hatırlatmak istiyorum..!