Gönderen Konu: 34 BH 3080'di galiba  (Okunma sayısı 1385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
34 BH 3080'di galiba
« : Ocak 11, 2011, 09:43:10 »
dün gece saat 23.05'te topkapı-edirnekapı yönündeki ışıklardaki zannedersem 2001 beyaz toyota corolla'sıyla ilerleyen arkadaş arkanda sisleri açık sana selektör atan siyah avensis bendim küfür etmedin bana demi :) tct sticker'ı görünce selam  verdim yanlış anlama :D
???

Toyota Club Türkiye

34 BH 3080'di galiba
« : Ocak 11, 2011, 09:43:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: 34 BH 3080'di galiba
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2011, 11:41:42 »
vaay stickeri varsa kesin bizdendir kimse çıksın ortaya.... :D

ben sisleri açık bana selektör atan biri olsa durur döverim o ayrı mesele.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2011, 11:57:57 »
yok abla bayan olsa yanlış anlaşılma olur diye yapmam zaten :) benim sisler hep açık onu ayrıca vurguladım manyağım ben görmemişim o yüzden sislerimi açıyorum sürekli onu vurgulamak istedim :) netten baktım 2002 corolla diyo çıkmadı daha ortaya :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2011, 12:02:52 »
  Tct Sticeker'ı olmayan Toyotalar zaten muayeneden geçemiyor. Ağır kusurlu sayılıyor.  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2011, 12:03:46 »
  Tct Sticeker'ı olmayan Toyotalar zaten muayeneden geçemiyor. Ağır kusurlu sayılıyor.  :islik:

neyse ki 1.5 yılım var :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2011, 12:12:20 »
sefa sen kalk küfür eder gibi sellektör yap,sonrada küfür etmedin dimi de,  :D  oldumu böyle  insan yandan gider bi selam verirdi, yakalayamadın ise ayrı :))))  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2011, 12:18:33 »
sefa sen kalk küfür eder gibi sellektör yap,sonrada küfür etmedin dimi de,  :D  oldumu böyle  insan yandan gider bi selam verirdi, yakalayamadın ise ayrı :))))  :D :D

yok abi yakalayamadım çok hızlıydı :) benim sağa dönmem gerekiyordu abi selam vermek amaçlı selektör attım birkaç tane ardından sağa döndüm
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2011, 14:03:31 »
Sefa o sen miydin yaaa??? Ben de kim bu diye kendi kendime söylenip!!! durdum :) Abi insan gelir yanıma iki lafın belini kırardık.

Şaka şaka ben de değilim Sefa cım :) İstanbulu çok özledim bir an oradaymışım gibi hissetmek istedim de :) Ben Ankaradayım sen de Ankaralıymışsın buraya geldiğinde beklerim selektörlerini :) Ama gelmeden önce buradan haber ver ki ben hergün sisleri yanan ve deli gibi sağa sola selektör atan siyah avensis aramayayım ortalıkta :)

Bu arada sisleri yanmayan selektörsüz dolaşan metalik gri (füme) corolla görürsen Ankarada o da benimdir :) Senin işin mi zor benim işim mi onu bilemiyorum. Hangimizden daha çok vardır acaba Ankarada? :) Kimin çemberi daha dar zamanla çözeriz :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2011, 14:45:44 »
Sefa o sen miydin yaaa??? Ben de kim bu diye kendi kendime söylenip!!! durdum :) Abi insan gelir yanıma iki lafın belini kırardık.

Şaka şaka ben de değilim Sefa cım :) İstanbulu çok özledim bir an oradaymışım gibi hissetmek istedim de :) Ben Ankaradayım sen de Ankaralıymışsın buraya geldiğinde beklerim selektörlerini :) Ama gelmeden önce buradan haber ver ki ben hergün sisleri yanan ve deli gibi sağa sola selektör atan siyah avensis aramayayım ortalıkta :)

Bu arada sisleri yanmayan selektörsüz dolaşan metalik gri (füme) corolla görürsen Ankarada o da benimdir :) Senin işin mi zor benim işim mi onu bilemiyorum. Hangimizden daha çok vardır acaba Ankarada? :) Kimin çemberi daha dar zamanla çözeriz :)

istanbula geldiğinde bende beklerim abi, bi kısmet olmadı ankaraya gidebilmek bu yaz ancak 2 günlüğüne gidebildim eskisi kadar çok gidemiyorum malum işler. ama gelirsem bulup selektör atarım abi senden selektörü mü esirgeyeceğim ayıp ediyorsun :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2011, 09:43:58 »
cumartesi akşam halıcılar caddesinde gördüm bi daha
???