0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun...20.000km'de bakım olunca şimdi yağı da mı 20.000km'de değişiyor aracın..?
merhaba arkadaşlar1 yıl geçti aradan bu arada Citroen ile problemler yaşadık Aracı halen kullanıyorum ama sormayın 20000 km den sonra su koyvermeye başladıSağ kapı döşemeleri açıldısol ses sistemi tiz bozuldu30000 km de ön amortisör takozları değişti35000 km de baskı balata set değiştirdik kullanıcı hatası dediler1 yıl sonra 35000 km boyunca karsılastıklarımız Her tarafından tıkırtı ve ses geliyorBu arada 1.4 HDI motor bu araç için hiç ekonomi değil 1.8 TDCI Transit Connect ile nerdeyse aynı yakıtı yakıyorHerkese iyi forumlar
Aslında bakarsanız bu kasa fiorino,beeper,nemo da var. buda geniş bir yedek parça ağı demektir.Tabi buda yan sanayii yedek parça olarak bir artı avantaj..Ama firma bazında zaten citroen i pek beğendiğim söylenemez.. memnun kalmamanıza üzüldüm, hafif ticari die geçen bir araç 1300 kg olması ilginç. Böyle durumlarda ilk aklıma gelen şey baskı balatanın ticari kullanımda dayanıp dayanamayacağıdır ,şirket aracı olduğu içinde yüklü taşındığı göz önünde alındığında fazla gitmediği görünmekte , yakıt olayına girmiyorum bile.fazla dağıtmadan konuyu geçmiş olsun diyebiliyorum sadece..
plastik kalitesi eminim tüm fransızlara 1000 çeker.