Gönderen Konu: Corolla-Auris 2011 için araçta kullanılan bütün ampul tipleri...  (Okunma sayısı 3373 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar forumda surekli soruluyor bende kendim için kitapçığı arabadan getirip plaka lambalarını beyaz dusunuyordum hangi cins diye bakacaktım forumda paylaşım dedim. hatta kendi aracım için dusunduğum ampul bakın linki:

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-smd-high-led-metal-dipsiz-park-ampulu-011142.aspx

Buda 2011 Corolla-Auris'lerde kullanılan ampul tipleri... Yenilerin çoğundada aynıdır diye düşünüyorum. ben landcruiser prado ile karşılaştırdım aynı

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Ali kardeş bende beyaz yapmayı düşünüyordum ama servisten öğreneyim dedim onlarda beyaz ampullerin elektrik aksamına zarar verebileceğini söylediler inanmadım ama olmaz olmaz ben takınca bir sorun olur al başına bela hiç uğraşmak istemediğim için vazgeçtim.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ali kardeş bende beyaz yapmayı düşünüyordum ama servisten öğreneyim dedim onlarda beyaz ampullerin elektrik aksamına zarar verebileceğini söylediler inanmadım ama olmaz olmaz ben takınca bir sorun olur al başına bela hiç uğraşmak istemediğim için vazgeçtim.
Hasan abi Ali nin kullanacağı led ampullerden ve normal ampullere göre çok daha az akım çeker ondan elektrik sistemine bir zarar vereceğini sanmam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Hasan abi Ali nin kullanacağı led ampullerden ve normal ampullere göre çok daha az akım çeker ondan elektrik sistemine bir zarar vereceğini sanmam .

işin o kısmı doğru aslında bu seferde arıza lambasını yakmasın çünkü bazı arabalarda ampullerin çektiği akıma göre arıza lambası yanıyor arkadaşımın passatta arıza lambası yanıyor oda hemen servise bakıyorlar park kesmiş bunlardada öyle birşey  varmı acaba
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
işin o kısmı doğru aslında bu seferde arıza lambasını yakmasın çünkü bazı arabalarda ampullerin çektiği akıma göre arıza lambası yanıyor arkadaşımın passatta arıza lambası yanıyor oda hemen servise bakıyorlar park kesmiş bunlardada öyle birşey  varmı acaba
Hasan abi sanmıyorum öyle birşey olacağını çünkü corollada ampuller patladımı patlak olduğunu gösteren bir sistem yok ama yinede servise sormak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Hasan abi sanmıyorum öyle birşey olacağını çünkü corollada ampuller patladımı patlak olduğunu gösteren bir sistem yok ama yinede servise sormak lazım.

hocam bende hiç zannetmiyorum corollada boyle bi sistem oldugunu bagaj ısıgında oluyor mu bilmem ama ben hem orjinal ampulu hemde 1m şerit led kullandım bişi olmadı bugunde plaka lambalarını aşşagı fotodaki lambalarla degistirdim sonucta aynı ampulun uzeri boyalı hali oldugu icin aynı hesap ama tabi biraz daha öbürüne göre sonuk kalıyor

ampuller:

araç uzerindeki hali :

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/led-(beyaz)-plaka-isigi-kullanan-var-mi/