0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam ben olsam aynı segmentin Nokia'sına bakardım.... Her zaman ilk sırada Nokia...
babalarbabası
ben o telefonu sıfır aldım gerçekten dokunmatiği önceleri hoş gelsede bir nokıa kadar iyi değil onunla baba yazana kadar nokıada babalarbabası yazabilirsin rahatlıkla
Bu telefon güzel, ancak yavan ve özelliksiz. Bu devirde telefon alacaksanız ve kapsamlı kullanacağım diyorsanız, 3g, wifi ve gps olmayan telefon almayın. Bu da demek oluyor ki kesenn ağzını biraz daha açmanız gerekecek.Emre bey, ben size bir tavsiyede bulunabilrmiyim.Ben 1 yıldır Samsung Omnia i900 kullanıyorum (2.el almıştım). Bu telefonun üretimi yok artık ve de piyasada sıfırını bulmak imkansız gibi. Satılıdığı zamanlarda fiyatı 800-900 TL cıvarındaydı. Bu cihazda gerçekten yok yok. TV çıkışı ile TV'ye bağlayıp, içindeki filmleri televizyon ekranından izleyebiliyorsunuz.Bir hafta önce, benim kuzenim bu telefonun sıfırını gittigidiyor.com'da satın aldı ve memnun.Satıcının elinde bu telefondan sanıyorum daha varmış. İsterseniz inceleyin bakın(fiyat 400 cıvarı):http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-I900-OMNIA-5MP-KAM-3G-SIFIR-KAYITLI_W0QQidZZ34760370#aciklama
emre kardeş sana tek bir marka söylüyorum,madem dokunmatik diyosun,madem nokia olmasın diyosuno zaman tek tercihin iphone kardeşim,o kadar idiialı konusuyorum,al kullan başka markaya geçmezsin bir daha....sen 350-400 civarı diyosun ama;bi cihaz var satılık fiyatı sana uyarmı bilmem 950 tl (iphone 3gs 16gb)
İtibar: Emre Ozan gölgelerde saklanıyor.
Samsung S5620 Monte için ne düşünüyorsunuz
benim kuzenimde var tam 1 haftada 3 defa servise gitti telefon kendini açıp kapatıyor. hala serviste.samsung düşünüyorsan abi ben 3 defa samsung değiştirdim 10 defa servise gitmiştir. ayrıca en son telefonum samsung s8003 1 kere garantiden değişti, değişen telefonun geçen hafta ekranı değişti şimdide kulaklık girişi değişcek gibi gözüküyor telefondan ses çıkmıyor sanırsam bu kadar şey samsung almamak için yeterli
Eyvallah Seçkin Gözümü korkuttun valla