Gönderen Konu: Sedane Cd çalar Montesi  (Okunma sayısı 2614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sedane Cd çalar Montesi
« : Aralık 07, 2007, 16:29:47 »
arkadaşlar 2003 sedane terram var ve  CDX-R3350 sony cd çalarm ve 16(3 yollu) 13 cm olmak üzere iki takım hoparlör almiştm 2tanede siz tavsizye ederseniz(marka ve del olarak)  ancak amphi ve sub almadan bu 6 hoparlörü arabaya monte edebilirmiym ettirebilirsem eğer ayriyetten neye ihtiyacim var..birde o teybi küllüğün üstüne monte ettirebilmem için nereye gitmem gerek servise gtisem bir işe yararmi..birde hagi hoparlörü nereye takmalıyım..kusura bakmyın fazla cahilim ..

Toyota Club Türkiye

Sedane Cd çalar Montesi
« : Aralık 07, 2007, 16:29:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2007, 16:40:06 »
Emrah Bey,

Elinizdeki ek hoparlörlerin marka ve modellerini belirtmemişsiniz. Benim kurmayı düşündüğünüz sistem ile ilgili olarak fikrimi soracak olursanız; Ampli kullanmadan ek hoparlör bağlamak kesinlikle iyi bir sonuç vermeyecek, hatta var olan ses kalitesini bile bozabilecektir.

Subwoofer belki de her insanın ihtiyaç duyacağı bir sistem elemanı olmayabilir. Ama kaliteli bir sistem için size önerebileceğim (bütçe ve zevk meselesi) kaliteli iki takım component almak.Uygun bir ampli ile de beslemeyi sağlamaktır.

Küllük gözünün üzerine cd çalar montajını yetkili servis kesinlikle yapmayacaktır. Bunun için iyi bir montajcı bulmanız gerekecek. Bulunduğunuz şehri belirtirseniz size tavsiyede bulunan olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 16:52:54 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Emrah Bey,

Elinizdeki ek hoparlörlerin marka ve modellerini belirtmemişsiniz. Benim kurmayı düşündüğünüz sistem ile ilgili olarak fikrimi soracak olursanız; Ampli kullanmadan ek hoparlör bağlamak kesinlikle iyi bir sonuç vermeyecek, hatta var olan ses kalitesini bile bozabilecektir.

Subwoofer belki de her insanın ihtiyaç duyacağı bir sistem elemanı olmayabilir. Ama kaliteli bir sistem için size önerebileceğim (bütçe ve zevk meselesi) kaliteli iki takım component almak.Uygun bir ampli ile de beslemeyi sağlamaktır.

Küllük gözünün üzerine cd çalar montajını yetkili servis kesinlikle yapmayacaktır. Bunun için iyi bir montajcı bulmanız gerekecek. Bulunduğunuz şehri belirtirseniz size tavsiyede bulunan olabilir.
[/quote]
anladım fakat çorumdayım ve bu işi yapabilecekbrini tanımıyorum açikçasi çünkü forumdan okuduğum kadariyla gerçekten işçilik isteyen bir durum ..peki ben bu iki takım componen almak istesem ortalam fiyat ne kadar olur??XS-F693N 6inc e 9inc hoparlör ve ayni serinin 13 cmlik hopaarlörü var peki ben bunlari taksam yanina ampli ve hoparlör tavsiyeniz ne olur acaba ve 2 taede bunlar ek olarak hoplarlor tavsiyeniz olabilirmi en uyumlu şekde nasil olabilir..biraz zor olacak ama bütçe dar olunca kusura bakmayın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2007, 17:17:18 »
arkadaşlar sonuç olarak bana bu 4 hopalörü besleyecek bi ampli ve 2 öne ve arka ya 2 takım component önerirseniz sewinirim saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • 34 kere teşekkür etti
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2007, 17:38:08 »
Bütçe nedir bu arada?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2007, 18:07:11 »
Bütçe nedir bu arada?
[/quote]
kardeş vallahi 100 ile 200 arasında bişey verebilirm ampliye...merak ettiğim bişeyde 6 x 9, 3 yollu hoparlörler
Maksimum giriş gücü 220 W
Nominal giriş gücü 45 W
Frekans tepkisi 50 Hz- 20 kHz
Hassasiyet 90 dB/ W/ m
bu hoporlörüde kullanmak istiyorum ampli ve omponent tavsiyesini buna göre yaparsanız sewinirim ve sizce elimdeki bu hoparlörü ve componentlari nereye takmalıyım..maksatım 4 hoporlorude değiştiremk ancak elimde 2 tane varken 4 ünde yeni almak istemiorum sizce ne yapmaliyim gerçekten ayrintili bir şeklde anlatirsaniz sewinirim çünkü harfiyen uygulıycam..ampli artı component bütçem 300 ytl en fazla oda yardımcı olursanız sewinrim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • 34 kere teşekkür etti
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2007, 23:30:41 »
Bence oval hoparlörlerinizi elden çıkartsanız daha iyi olur gibi. Ayrıca sistem için 300 ytl de biraz az gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2007, 23:42:48 »
Bence oval hoparlörlerinizi elden çıkartsanız daha iyi olur gibi. Ayrıca sistem için 300 ytl de biraz az gibi.
[/quote]
evet dediklerinizi düşündükten sonra bunu farkettm..infinity kappa 65.7 cs almaya karar verdm 230 ytl fiyat verdiler sizce nasil ve bunlar toyotanin on kapısına uyarmi ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • 34 kere teşekkür etti
Sedane Cd çalar Montesi
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2007, 00:16:58 »
Fiyat konusunda birşey diyemem de 17 cm olan kappaların montajında sorun çıkmamalı bence.