0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konunun netlik kazanmasını diliyorum.Ben de bu hafta sonunda Garanti Extra yaptırmak üzereydim, ancak daha önce bir bilgi almıştım, her şeyi kapsamıyor diye, tereddütlüyüm.Serviste de net bilgi veremiyorlar, kem küm ediyorlar sorular karşısında.
Bu konunun netlik kazanmasını diliyorum.Ben de bu hafta sonunda Garanti Extra yaptırmak üzereydim, ancak daha önce bir bilgi almıştım, her şeyi kapsamıyor diye, tereddütlüyüm.Serviste de net bilgi veremiyorlar, kem küm ediyorlar sorular karşısında.LeAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 10, 2011, 13:05:12Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 10, 2011, 13:05:1210.000km de bir bakıma geldikten sonra garantiye hiç bir şey olmuyor.şimdi müşteri ilşikileri ile görüştümCihat bey 10.000 bir servise gitme konusunda sıkıntı yok daha önceki aracımda (2005 sol ) dedireksiyon jutusu problemi yaşamıştım.Genelde 3. yıldan sonra ses yapmaya başlıyor direksiyon kutuları...10.000km de bir bakıma geldikten sonra garantiye hiç bir şey olmuyor.şimdi müşteri ilşikileri ile görüştüm
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 10, 2011, 13:05:1210.000km de bir bakıma geldikten sonra garantiye hiç bir şey olmuyor.şimdi müşteri ilşikileri ile görüştümCihat bey 10.000 bir servise gitme konusunda sıkıntı yok daha önceki aracımda (2005 sol ) dedireksiyon jutusu problemi yaşamıştım.Genelde 3. yıldan sonra ses yapmaya başlıyor direksiyon kutuları...10.000km de bir bakıma geldikten sonra garantiye hiç bir şey olmuyor.şimdi müşteri ilşikileri ile görüştüm
10.000km de bir bakıma geldikten sonra garantiye hiç bir şey olmuyor.şimdi müşteri ilşikileri ile görüştüm