Gönderen Konu: Yaris 1.4 4D4 m/m Fikir  (Okunma sayısı 1581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
Yaris 1.4 4D4 m/m Fikir
« : Ocak 10, 2011, 11:17:36 »
Arkadaşlar Merhaba;
Ben Yaris 1.4 4d4 mm şansıman bir araç almayı düşünüyorum. Tabi çok sevdiğim 1,3 99 corolla terra mı da satarak :(

Bu aracı kulanan arkadaşlar memnunmudur. Tavsiye ederlermi. Yakıt tüketimi nasıldır. Fabrika değerlerine göre çok az yakan bir araç. Birleşik değere göre bir depo ile 1025 Km gidiyor. Bu değerlere ulaşan varmı.

İç mekan  nasıldır :)  Göstergeye alışabildilermi . m/m şansıman hiç kullanmadım tavsiye edermsiniz. :) Lütfen yardım.
Sporty birde SoL modelleri var. çokmu fark var arasında. Otomatik klima gibi farklar var ama çok önemli değil.

Yada eşedeğer az yakıt tüketen bir araç tavsiyeniz olurmu. Teşekkürler eder hayırlı günler dilerim.

Toyota Club Türkiye

Yaris 1.4 4D4 m/m Fikir
« : Ocak 10, 2011, 11:17:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris 1.4 4D4 m/m Fikir
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2011, 11:28:05 »
Forumda mmt diye bir arama yapmanızı tavsiye ederim. Gelen sonuçları iyice okuduktan sonra mmt almamakla ne kadar isabetli hareket ettiğimi öğrenerek kendime bir bira ısmarlamıştım :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2011, 11:35:26 »
:)
baya inceledim.  Yaris 1.4 4d4 kullanan bir arkadaştan  cevap almak istedim sadece. birde yakıt değerleri çok önemli .Ben hem aracımı yenilemek hemde Yakıt olarak ekonomik bir seçim yapmak istiyorum. Umarım bende bir bira ısmarlarım kendime :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota'sız kalmaktansa Susuz kalmayı tercih ederim
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2011, 13:56:53 »
engin bey bizler toyotamız baya ilerde bende kendi baldızıma mmt  aldırdım ama baya sorunları oldu hatta iş mahkemelik bilene oldu hala devam ediyor araba sıkıntılı ama eski model derseniz okey sıkıntı yok onnumara
Toyota'sız kalmaktansa Susuz kalmayı tercih ederim .:)