0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konsolun üst tarafı tornavida izi oldu babam yazın sıcaktan kurur dedi doğru mudur ?
Efsane kasalarda arka hoparlör kapakları çıkmıyor. çıkarmak için arka koltuğu yerinden çıkarıp o kapakların olduğu bölümü komple çıkartıyorsun( umarım anlatabilmişimdir) bende yeni değiştirdim arka hoparlörleri teknık arkadaşı izlerken farkettım.
Mustafa abi sana 2 haftada başımdan geçen olayı anlatayım bizim de sis lambası , rezistans ve dörtlünün ampulleri patlamışdı eskileri söktüm gittim elektronikçiye aldım 3 tane ampul (telli) geldik eve babam lehimledi ve taktık 3 gün sonra patladı sonra anladık ki lehim soğukmuş ondan patlamış sonra babamla beraber başka bir elektronikçiye gittik yaptırdık şuan nazar değmesin yanıyo vev çok parlak Hasan güzel bir elektrikci bulup bu işleri güzelce hallettirecem bu arada konsolun üst tarafı tornavida izi oldu babam yazın sıcaktan kurur dedi doğru mudur ?bilemiyorum o yüzden yorum yapamayacağım Mehmet Ali bey yorumlamış sağolsun
elbette kuruma ile biraz düzelir ama iz kalır biraz bunu çok dert etme.Ama babanla birliekte arabaya birşeyler yapman babanın seninle bunları paylaşaması harika bir şey.Sen sen ol Baban ı üzecek bir şey yapma bunu bir nasihat olarak değilde kendi babama özlem olarak alğıla zira ben istesemde artık onu göremem.....