0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankaradan yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj kanalıyla ulaşabilirler. Harcanan mevla;Led,kablo ve yol parası 30 tlİşçilik 50 tl
özellikle bagaj ayınlatma
Seydi abicim ''Bagaj aydınlatma burdada orj bozulmamıştır'' notunu düşmüş arkadaşımız
)))genede hoş görünüyor ama dimi:))))))
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama vermiş olduğun cevaplara karşı açıklama yapma gereği duydum ben led uygulanırken aracın orj bozulmadı dedim '' Ercüment '' arkadaşım '' kapı eşiğini söküp artı eksiyi bulunca iş bitiyor demiş '' ama ben öyle yapmadım tek bir kapı açılsa dahi bütün ledler yanıyor '' hoparlör bölümünde olan uzun yeri söküp gelen kabloyu bulup kabloları sıyırıp lehim yapıyorsunuz ve bantlayıp kapatıyorsunuz '' demiş ben onuda öyle yapmadım öyle yaparsam orj bozulur sarı ampülü söktük ve dikkatli bir şekilde ledin kablosunu güzelce oraya sardık ne kesme var nede lehim .'' Oğuz '' abi fatura kolay ama belki taksi fişi olur belki tamir fişi olur onu bilemiyorum
Bagaj ve ayak aydınlatmalarında hiç birşey yok. Ayak aydınlatmalarında eşiği söküyorsunuz kapı swicth'den gelen kabloyu bulup oraya + - yi bulup lehimliyorsunuz ve hangi kapı açılırsa orası yanıyor gayet kolay. Bagajda ise swicthden değil arkadaki hoparlör bölümünde olan uzun yeri söküp gelen kabloyu bulup kabloları sıyırıp lehim yapıyorsunuz ve bantlayıp kapatıyorsunuz.Açıkçası 50 tl işçilik pahalı gibi geliyor ban ayrıca o camın oraya yapılan ledleride arka kapılara bağlayıp oralara bağlanmasıda kolay bir işçilik tek sorun plastiklerle uğraşmak onun harici gerçeten gayet kolay bir uygulama.Böyle şeyler yazdığım için mazur görün elinize emeğinize sağlık...
Ercü bir ara benimkinede yapalım kaça yaparsın ?
Malzemelere hazır olsun hemen uygularız nolucak abicim ne parası yahu maksat buluşma olsun
Eyvallah Ercü ben led falan uğraşmayım diyorum şöyle taksici usulü ayak aydınlansın yeter ampul bile yeter aslında orjinallik bozmamak şartıyla Hatta elimde 30-40 cm civarında kırmızı şerit led var onu bile kullanabiliriz (üfff içerde kırmızı ne olur ama ha )
oh my god kırmızımı yok artık onu yapıcaksak satıp HONDA alman lazım (Kemal abiiii ) Sana hedaye olarak Beyaz şerit led getirebilirim
Yav mesela dedik Ercü Honda'da var bizde olmazsa ona takarız onu