Makyajsız kasa ile makyajlı kasanın ayna bağlantı kısmında bir değişiklik yok çünkü kapıları ve ayna önündeki bakalit tamamen aynı,ancak bence aynaların elektrik ile kapanmasını sağlayacak tesisat ile orjinal düğme kullanılmadığı sürece ve sinyallerin ön çamurluk sinyallerinden tesisat çekilerek bağlanmaması (çamurluk sinyal soketinden devam ettirilerek),ön çamurluklardaki sinyallerin yerlerinin kapatılıp çamurluklar tekrar boyanmadan orjinal gibi durmayacağını düşünüyorum.
Corollaların en üst donanım seviyesi olan elegant extra'larda bile elektrikli katlanabilen aynalar olmadığını biliyorum çünkü aynaların açılıp kapatılabilmesini sağlayan herhangi bir düğme mevcut değil.
Üstelik bu sinyalli ve elektrik kumandalı,ısıtmalı aynaların fiyatları uçuk düzeyde

aşağıda bilgilerini veriyorum;
87910-12F00 Makyajlı sağ ayna (sinyal üzerinde gelir) :535,66TL
87940-12F30 Makyajlı sol ayna (sinyal üzerinde gelir):574,94TL
87915-22050-B0 Makyajlı sağ ayna kapağı (gümüş renk boyalı gelir):67,31TL
87945-22030-B0 Makyajlı sol ayna kapağı (gümüş renk boyalı gelir):67,31TL
84872-05010 Ayna kumanda düğmesi (Bu parça Avensis'e ait çünkü yeni kasalarda aynanın elektrikli kapanması için gerekli düğme bulunmuyor.) 178.00TL
Aynaların kendi içinde aynaların elektrikli açılıp kapanabilmesini sağlayan motor olmadığından yukarıdaki parçaları temin etmeniz halinde bile aynaları elektrikli açılıp kapanabilen türe çevirmeniz neredeyse imkansız.
Saygılar...