0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büyük başarı ben hiç sevmem soğuk havada araba yıkamasını...insanın eli ayağı donuyor tebrik ederim...
Ellerine sağlık tunç soğukta araç yıkamak nedir bende bilirim.Perşembe günü hem yıkadım hemde turtle wax hızlı cila attım ama mukemmel sonuc ortaya cıkınca deyiyor be diyor insan
Eline sağlık Tunç, gayet güzel olmuş, temiz iyidir.
alla alla nişanlınla soğukta yağmurda buluşmaya gidiyon ama Osman
nişanlı adamın halinden ancak nişanlı adam anlar zaten
+35 , işte bu yüzden arabanıda eş'inmiş gibi sev
madem öyle şimdi lapa lapa kar yağıyor...ben arabayı yıkamaya gidiyorum görüşürüz
anaa canon satılmış, doblo alınmış, soğukta araba yıkanmış biz çok uzak kalmışız be
lanet makineyi satamadım daha , döblo işi karmaşık , bir sonraki araç temizliğim seninle olucak( ya güzel bir kahvaltı sonrası, yada temizlik sonrası harika mangal ile )tercih senin
sorma ben de 1000d yi satmak istiyorum, ama sadece sahibinden.coma koyuyorum, çok zarar etmek istemiyorum sonuçta da satamıyorum ölücülere ucuzdan versen anında gider yapalım kardeşim, mangallı falan yaparız, güzel deniz gören bir yer bulalım ama denizi özledim la
Tunç abi bugün 12 den 3 e kadar bende arabayı yıkadım ve yanan rezistans ampulünü değiştirdim o güzel görüntü ortaya çıkınca değiyo soğuğa alkis:
Tebrik ederim Tunç abicim Turtle wax düşünmüyor değilim alıp bi atasım var ama buranın soğuğuda hiç bi yerde yok gece -2 -3 görüyoruz yıkasam araba buz tutar valla oyüzden mart nisana kadar beklicem
evet değiyor ama yinede dikkatli olmak gerek hasta olmanın anlamı yok sabah aracı çalıstırdığımda silecek suyu donmuş , izmir'in soğuğuda serttir. şöyle bir yaz gelsın güzel bir pasta cila buluşması yaparsınız oradaki arkadaş abilerinlee
eline sağlık abi güzel olmuş ben arabayı yıkadıktan sonra şunu da yıka diye çeken çok oluyor