0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Serkan Bey, tecrübelerinizi bizlerle paylaşmaya devam edin lütfen.
+1 Hayrola Hakkı abi varmı niyet sizdede ?
Metin Hocam, bir ara düşündüm ben de ama son anda vazgeçtim Beni vazgeçiren de Adana'dan Niğde'ye 50 TL'lik benzin ile gidip gelebilmem olmuştu. Benzinin litresi 3,6 TL civarında idi ve toplam 350 km yol yaptığımda yol bilgisayarında 4,5 lt/100 km tüketim değeri görünüyordu Daha ne kadar az yakabilirim demiştim kendi kendime. Son zamlara rağmen 50 TL'lik benzin ile şehir içinde 220 km yapabiliyorum hala. Benim sormamdaki amaç, bir çok arkadaşımız LPG'yi artık ciddi ciddi düşünmeye başlamış olabilir Malum, BRC'de en çok düşünülen alternatiflerden biri.
hayırlı olsun Serkan bey...
Hayırlı olsun. BRC iyi markadır. Umarım amaçladığınız ekonomiyi sorunsuz gerçekleştirirsiniz...
merhaba,artan benzin fiyatlarının belimizi fazlasıyla büktüğü, insanların karşı olduğu şeyleri bile (paşa paşa ) yapmak zorunda kaldığı bugünlerde bende dayanayıp lpg dönüşümünü bugün itibariyle yaptırmış bulunuyorum. vatana millete hayırlı olsun, gittim brc yi taktırdım inşallah pişman olmam.