0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samsung destek sitelerine baktınızmı ?
Ovinin nokia için olduğunu bende biliyorum. samsung için bir uygulama varmı ki acaba ben onu soruyorum.
Samsung kullanıcısı IGO kullanıyor sanıyorum. Bende bir ara araştırmıştım.
benim telefon e 52 ben neden ovi navigasyonunu kullanamıyorum arkadaşlar ya bilgisi olan var mı ?evde internetten bağlanmayı deniyor yine de nafile dışarda zaten hiç bağlanamıyor ama haritayı falan görebiliyorum yani mahalleyi falan.bu arada en son güncel sürümü mevcut
Güzel paylaşım Mehmet. Sağ'a dön yerine, Sarışına bak. Sol'a dön yerine de Esmere bak falan denebilir, hmmm.
E52 yi eşime aldım... bu sefer reno yerine daha iyi bişey alıyım dedim bende e72 var ve ondan daha hızlı navigasyon ve internete bağlanma yapıyor ama ovi için nete girmeniz şart belki internet ayarlarınız yapılmamıştır
abicim ovi kullanımı için ilk etapta internet bağlantısı kurulup harita ve ses indirmelerini gerçekleştirmek gerekiyor... ayrıca sizdeki modelde de eşinizdeki modelde de dahili navigasyon mevcut olmadığından gprs bağlantısı olmadan navigasyon kullanamıyorsunuz bildiğim kadarıyla ..
evet o yüzden dedim işte önce internet ayarlarınızı kontrol edin diye:) telefonlarda agps var yani internete çıkmadan navigasyon olmuyor bu yüzden internet paketi aldım:(ama aklımda yanlış kalmadıysa içinden çıkan microSD kartta haritalar yüklü geliyordu