arkadaslar selam ,
carsamba gunu yola gidecegim ve bundan sonra bir sure duzenli uzun yol yapmam gerekicek. gece yolculugu da yapabilirim, biliyorsunuz, bizim efsane kasanın kendi farı cok zayıftır, geceleri cok az aydınlatır.
bunu yukseltmek istiyorum, birkac tane oneri ile karsılastım,
bizim kendi farlarımız ne kadar 55w degil mi, bana 100 e cikart diyenler oldu, bir kısmı da cıkartma dedi, kabloları yakarsın, sigorta yanar, röle koydurman gerekir ama ne kadar saglıklı olur bilemeyiz dediler.
bir kismi da farın kendisini degistirmeden xenon uygulatmamı soyledi.
texon'un h4 kitleri varmıs, 300 ytl balastları ile birlikte full set takma fiyatı aldım. hatta soktuler ve 6000klık modelini taktılar epey iyi aydınlattı.
aklım karıstı, 100w a mı cıkartsam, yoksa texon xenon kit mi taktırsam, xenon kit taktirirsam, kaclık taktirayim 6000 mi , 8000 mi,
biliyorsunuz bizim farlar buzlu cam, acaba xenon ile nasıl performans verecek, camında degismsi gerekiyor mu, 300 ytl nasıl bir fiyat, iyi mi kotu mu?
acil yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaslar, yardım, tecrube ve oneri.