0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far ve stop gurupları 95-98 model efsanler için FARBATüm balata takımları 95-98 (ön-arka fren debriyaj) AİSİNAteşleme sistemi 95-98 (Buji Buji kabloları distiribitör tevzi makarası) DENSOAmortisörler 95-98 TOKİCO - KYBBenzin filitrsi hava filitresi 95-98 DENSOŞuanda aklıma gelenler bu kadar.
Fren balataları konusunda yanlışınız var,93-96 arası TEN üretirken,96-02 yılları arasında SUMİTOMO devraldı, şu an maalesef ön balatalar TRW olarak (04465-YZZC*) olarak gelmekte.Toyota'nın o kadar çok üreticisi var ki siz parça söyleyin ben üreteni söyleyeyim olmazmı?
Pekı ufuk bey kyb efsanenın orıjınal amortısoru mudur?Ben kyb taktım memnunum ama cıkanların sekıl olarak ufak tefek farkları vardı.
faydalı bir konu olmuş.benim 97 xei orj amortisörler tokico idi.
Ama benım toyotanın arkalarından cıkanlarda tokıcoydu..?97 glı
TRW balatalar Japon uretimi degil herhalde.Onun yerine Japon mali Akebono almak orijinale daha yakin olur bence. Mesele Japon mali olmasi, gerisi bos.
Evet TRW japon üretimi değil yok da zaten,Akebono,Sumitomo,NBK,Ten vs. vs. bunların hepsi japon üretimi ama bulabilmek zor ülkemizde, dediğiniz gibi japon olsun çamurdan olsun,hep söylerim en kötü (gerçi adamlarda kötü diye bir kavram yok,oldumu da harakiri yapıyolar ) japon malı bile en iyi avrupa üretimine kafa tutar.