0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim araba daha 1100 kmde zamanla alıştıkca düşcegini düşünüyorum sizce dogru bir düşünme tarzımıdır ?( arabaya zamanla alışıcaz bu da kullanıma etki ediyor) hiç uzun yolda deneyen oldumuu arkadaşlar peki?
imzamdaki aracı genelde 2200-2500 devirde kullanarak 7.9 lt gördüm..ayrıca bu kullanım şekli motor ömrünü kısaltır mı veya bana ileride arıza olarak geri döner mi..teşekkür edeirm..
bendeki 1.6 auris 132 bg.ortalama 9.1. siz bu arabaları nerde nasıl kullanıyosunuz merak içindeyim.7.1-7.6 gibi rakamlar saygı duyulacak rakamlar gibi geliyor bana...bence 8.1 de saygıyı hakediyo.çok güzel rakam zannımca...
tamamı şehir içi ve tamamı klima açık, üstelik dur-kalk trafiğe takıldığım bile olan bir rekorum var ki ben bile kendime saygı duyuyorum 47 litre ile 724km yaptım.. 6.4 yapıyor 100kmde, o günün parasıyla da 22kr yakmış oluyor.. ben bu dual vvt-i motoru çok sevdim
lpgde tasarruf sağlayamadığım araba 98 corolla... iki aracı da aktif olarak kullanıyorum... çok uğraşmıyorum daha doğrusu 98 ile çok dayanamıyorum, 2009da kolçağa kolumu dayayıp, elime tesbihi alıp çeke çeke sakin sakin gidebiliyorum 98le olmuyor