0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok be hakkı abi ne güzel çocuk gibi o bunu geçer şu şunu tokatlar diyoruz yaa maden kilitlencek konu nokta koyayım bari dizel performans vadetmez, eşek gibidir, az yer çok yük taşır.benzinli az yakıtla yük taşımayı vadetmez, performans sunar.sonuç olarak performans için benzinli, ekonomi için dizel alınır
Herkes içindekileri boşalttı ise konuyu kilitleyebilir miyim
bi polis gördüm sankii
Benim 2009 corollada vardı o yazı çıkartmayı düşünüyordum yenisinde toyota benim yerime çıkarmış Bu arada bu konuyu aslında boşuna tartışyoruz zaten dizel alan performansı için almıyor ekonomisi için alıyor başka arabalar beni geçmiş geçmemiş ben pek umursamam ama bazende birilerine gıcık oldum mu arabam beni üzmüyor zaten gıcık olduğum arabayı geçemeyeceğimi bilyorsamda hiç gaza basmam bırakırım gitsin. Bu arada daha öncede yazmıştım corolla d-4d gerçekten 1.4 dizel bir motor gibi davranmıyor o ağırlığa göre gerçekten muazzam bir performans sunuyor ben açıkçası bukadarını beklemiyordum beni daha performans konusunda üzmedi özellikle rampada.En keyif verici tarafıda rampaya girerken hiç vites düşürmüyorsunuz ve gaza bastınızmıda banamısın demiyor düzlükteymiş gibi ivmeleniyor.
17, sağa çek bakim