Rampada bravo nun şansı yok zaten .
Düz yoldada corolla azda olsa önde gider
Bravo nun 0-100 fabrika verisi 12.5 saniye
Corollanın 0-100 fabrika verisi 11.9 saniye
Maksimim süratlar ise brovonunki 179km/sa corollaninki 175km/sa
Yalnız bu veriler fabrika verileri aracın bakımı , kullanıldığı yakıt , kilometresi ve bunun gibi daha birçok etmen bu verileri doğrulamayabilir .
Bende katılayım mı?

0-100 ü 11.2 sn
Corolla 1.
Land 2.

Bravo 3.
Motorhacmi (cc) 2982
Maksimum güç PS/dd 166/3400
Maksimum tork Nm/dd 418/1600-2800
Hızlanma (0-100KM/sa) 11,2
Tork düşük devirlerde ivmelenmeyi etkiler...Kalkışta fark eder ama sürat yüksek devir işidir o da benzinli motorun uzmanlık alanına girer...Kısa mesafede Toyota, yol uzadıkça vites büyüdükçe ve iş devire kalınca Bravo...
0-100 den sonraki test verileri ne araçların asıl belirleyici o olur
1500 devirden sonra bravo corollaya çerez olur düz yada rampa farketmez.
Dizel mi alsam ne

))
düzde bravo alabilir bir ihtimal ama yokuşta dizel duman yutturur. ama herşey şöförde biter.
mahmut zaten kıyaslama 2011 corrolla için.
Dizel verimli bir motordur. Ekonomiktir. Ama bu kadar. Çok dar bir devir aralığında çalışır. Çok dar bir devir aralığında dengesiz bir güç ürettiğinden yüksek bir hızlanma hissi verir. Rafine değildir. Benzinli motora göre de oldukça hassastır. Dizelin hızlanması bir atımlık kurşun gibi.
Dizelin değil ama dizelcilerin hastasıyım
Sanırım alperen beyfendiydi.Dİzellerin en çok bozulan parçası far kolu diyen..Sol şeriti kapatıp devamlı yol istediği içinmiş.O zaman her durumda d4 d alır.Bravanın kurtuluşu yok.D4d akar
Alperen beyfendiye saygılarımı sunuyorum bu konuda beni aydınlattıgı için hörmetler
1 ve 2 toyota 3 vitesten sonra bravo bence
mahmut zaten kıyaslama 2011 corrolla için.
Olabilir Mert daha önce herkezin aklında 1.4 d-4d ler 190 nm kaldığı için bir çok kişinin 190 nm bilmesi normal ben sadece Alper abi ye 190 nm tork olan d-4d lerinde mevcut olduğunu bildirmek için yazdım yoksa 2011 corollanın karşılaştırıldığının farkındayım.
Kanımca dizel yokuşta akar, bewnzinde devir var ama o devri yokuşta vurmak mesele, dizelin düşük devirde torku aktarma olayı var ve yokuşta benzinli her modele dikiz aynasından bakacaktır...
benzinli her modele dikiz aynasından bakacaktır...
Bu sözünüze malesef katılamayacağım ...
Selam ,
Ben D-4D M/M kullandım. ilk kalkış anında benzinli bravo biraz öne geçer çünkü corolla 2000 devire kadar kendini çok iyi toparlayamıyor.Ancak 2000 devirden sonra 3500 devire kadar çoğu arabada görmediğim bir arka koltuğa yapıştırma durumu var. Pilotaj iyi ise corollaciddi fark atar.
Bravoyu düz ovada avlarım

heleki 1.4 90 beygir benzınlısını kolay kolay gecerım aynı motorlu lınea kullanmıstım arac iğrenc otesı agır ve yavastı tamam bravo hb oldugundan bıraz daha hafıf olabılır ama ozellıkle rampa cıkarken 2000 devır sonrasında cok rahat gecerım tecrubeyle sabıttır hıc bravoyla kalkmasamda
Arkadaşlar bu olay tatil dönüşü başıma geldi ama bravonun nasıl ne model olduğunu bilmiyorum.ışıklarda şekil yaptı bende tamam dedim.Yol dümdüz pilotajım o kadar iyi değildir ama gaza basmasını bilirim.Vites geçişlerimiz belli oluyordu arabalardan ben bir üst vitese geçtiğimde o alt vitesten çıkıp üste geçiyor bana kaput fark atabiliyordu.6.vitese gelene kadar kafa kafaya gittik ama 6 da iş bitti.yanıma bile yaklaşamadı.o sinirle bir sonraki ışıklarda durmadı bile yanımdan geçip gitti.rampa olayında gelince ankaraya giderken bir jetta ben 3 haneli km lerin sonlarındayken geçti ama rampaya vurduğumuzda 145 km ile yanından geçince bakıp kaldı.Dizellerin rampadaki gösterilerine hasta oluyorum.Birde yeni corollalarda d4d yazmadığı için arkada benzinli muamelesi görüyoruz.
Birde yeni corollalarda d4d yazmadığı için arkada benzinli muamelesi görüyoruz.
Benim 2009 corollada vardı o yazı çıkartmayı düşünüyordum yenisinde toyota benim yerime çıkarmış

Bu arada bu konuyu aslında boşuna tartışyoruz zaten dizel alan performansı için almıyor ekonomisi için alıyor başka arabalar beni geçmiş geçmemiş ben pek umursamam ama bazende birilerine gıcık oldum mu arabam beni üzmüyor zaten gıcık olduğum arabayı geçemeyeceğimi bilyorsamda hiç gaza basmam bırakırım gitsin.

Bu arada daha öncede yazmıştım corolla d-4d gerçekten 1.4 dizel bir motor gibi davranmıyor o ağırlığa göre gerçekten muazzam bir performans sunuyor ben açıkçası bukadarını beklemiyordum beni daha performans konusunda üzmedi özellikle rampada.
En keyif verici tarafıda rampaya girerken hiç vites düşürmüyorsunuz ve gaza bastınızmıda banamısın demiyor düzlükteymiş gibi ivmeleniyor.