0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trafik sigortası hata bizde olsa bile karsı tarafın hasarını karsılar limitleri dahilinde bildigim kadarı ile.Sadece alkol varsa durum degisiyor[/quote]Evet aynen öyle eğer hatalıysanız sizin sigortanız karşı tarafın hasarını karşılıyor (6-7 bin ytl lik masraflarını ) eğer masraf daha çoksa gerisini cepten ödüyorsunuz.Brodway arabamla 4 yıl önce passatla çarpıştım hata bendeydi passatın masrafını siğorta karşıladı 1 kruş daha cebimden çıkmadı. Tabi hata bende olduğu için kendi arabamınkini ben ödedim . Hastane masraflarınıda karşılıyor sigorta poliçesinde limitler yazıyor.
benim düşüncem de kaskonun vazgeçilmeyecek bir güvence olduğu.ama yine de sorayım dedim arkadşlar,belki gözden kaçırdığım bi nokta var mıdır yok mudur diye.şu mecliste olan yasa da iyiymiş aslında,öyle birşey çıkarsa daha oturaklı bi hal alır sanırım ortam[/quote] Selam Eh tabi kesinlikle. Çoğu sürücü için Trafik polisini beklemek bile yeterince can sıkıcı zaten. Eğer kanun değişirse kendi sigortan kendi aracından sorumlu olacağı için karşı tarafla anlaşmak daha kolay olacak ve trafiği de aksatmadan (muhtemelen) yaralanma ve can kaybı yoksa zabıta gerek olmayabilecek.