0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi balata biraz azalmışmı ne marştan sonra yanmıyor artık. 3 senedir duymadıgım debriyaj gıcırtısı hafiften geliyor gene.Antepe gidince dılarda 20 tl ye yapıyorlar.Sağa sola boşluk var onu alınca geçiyor..Dün direksiyonun altındaki plastik muhafazyı döküp pealı würthün yaglayıcısı ile iyice yağlattım ama gene bazen hafiften geliyor.abi iyice bunaldım değişiklik lazım avensise doğru yelken acacam zaten.Allaha şükür buzamana kadarr hiç üzmedi öle ufak tefek gıcırtı sesi dışında. ama aile büyüyor hb de büyümeli demi..
bende de aynı ses var,wüethün yağlama spreyiyle arada biryağlıyorum,5-10 gün sonra yeniden geliyor... sen bir baktır bu ses nedeni neymiş bende ona göre bakayım yada baktırayım... hb aracını bu kadar küçümseme,bi çoğuna göre büyük araçtır )))
muhammet abi antepte aynı sesten biryaris gelmişti.Servis debritaj üs merkezi değişecek demiş birhayli kalun fatura çıkarmıstı.Ali usta diyte dışardan bir ustada adam pedalı söktü pedalı tutan bir mil var onun yuvaya oturuken birtane beyaz plastik gibi birşey var o mili tutuyor.Adam onu gitti tornacıda 10 tlye yeniden yaptırdı sonra birde güzelcene yagladı taktırdı elemana adamdan 10 tl el emegi aldı toplamda 20 tlye halletti yaris sahibi.Abi bizim pedallara bak saga sola boşluk var.Bu boşluk zamanla olustugu için o mil dengesiz oldugu için usta ses yapıyor dedi ne kadar yaglarsan yagla gene çıkar dedi.Bende yağlamaktan bıktım gelecek hafta antepteyim allahın izniyle baktıracam yapsınlar.İçerde gırc gırc ses deli ediyor.Soguk havalarda özellikle ortaya çıkıyor....Deli oluyorum.Abi araç iç hacmi olarak küçük değilde memlekete gidiyoz hanımın memleketi manisa ya gidiyoz dönüşte ön koltuktan tut arka koltuk aralarına kadar doluyor gerisini sen düşün artık.Arabamdan memnunum bib ama bagaj sorunu yüüznden değiştirmek istiyorumDebriyaj pedalına yarın bir bak pedal saga sola boşluk var.Ben yaptırırken resmini çeker eklerim.Servise kalsa debriyaj üst merkezinide pedalla birlikte değişecek oda çok pahalıya mal oluyor abi.yada bagajda spreyle gezeceksin abi