Gönderen Konu: N97 Kullananlar Buraya . Ovi Haritasında Düzce Gözükmüyor !!!! :@  (Okunma sayısı 2535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ya çıldıracağım arkadaşlar düzcenin sokakları yok n97 de

2 gün önce 5800 la takasa girip n97 aldım.. 5800 da güzel düzcem vardı ama n97de yok  :zombi: :trinity: :argh:

Acaba n97 kullanıcılar siz bir bakın sizde varmı ? Türkiye mapı indirdim 44mb ovi suiteden ... ama genede düzce yok ereğli yok .. 5800mda türkiye map indirmiştim olmuştu .. dandik la bu n97 :D :D 5800 candır :D :P :P :lol:
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
Yaptım :D sonunda Nokia Map Loader programını indiriyorsunuz.. Telefonu okutana kadar ne terler döktüm :D sonra karttaki bütün herşeyi siliyo baştan haritayı yüklüyor. Sonunda düzcem gözüküyor :) ..
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ben düzce buluşmasında baktığımda düzce görünmüyordu mehmet be :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
yozgat var mı çok merak ettim :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Oğuzhan abi merak ettim yozgat var mi diye baktım varmış bende :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
yapmanız gereken ovi.com a girip önce kendinize bir  user oluşturmanız, orada cihazınızın modelini de belirtmeyi unutmayın, daha sonra oluşturduğunuz ovi user nami n97 içindeki ovi mağaza içerisindeki yere yazarak save etmeniz, pc ye ovi suite de yükledikten sonra artık n97 nize istediğiniz programı atabilir, yeni harita ve güncellemelerden faydalanabilirsiniz

zaten sizin sorununuz büyük ihtimal ile güncellenmemiş cihaz içeriği ile ilgili idi, cihazın içeriği güncellenince yeni harita var uyarısı alırsınız ve yükleyince sorunsuz olarak kullanabilirdiniz, ama sonuçta zaten bir şekilde sorunu çözmüşsünüz
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
Özür Dilerim Küden abi dandik demek benim kültürüme göre yanlış bir kelime değil Siz nasıl anladınız bilmiyorum ama . Buraya cevap yazanların bir tanesi o kelimeden kötü bir anlam düşünselerdi beni uyarırlardı hepsi saygı duyduğum üyeler ve onlarda forumun kurallarını bilen birisi... Ama haklısın genede senin için dandik kötü bir anlam olabilir ama Benim kültürüme çevreme göre Değil.. Teşekkür ederim - alkışından dolayı... Saygılarımla abicim

NOT: "La" kelimesi Ankara ağzında vardır derinliklerinde. Bu bir saygısızlık argo kelime mi bilmiyorum ? Bunu türkiye topragında yaşayan bir insanın öz kelimesidir.... "lan" ile karıştırmıyoruzdur umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Olmayan yollarıda kaydedebiliyorsunuz Ovi'de bildiğim kadarı ile. Benim de bu şekilde haritada olmayan ancak seyahat sırasında haritaya eklenen bir kaç yol tecrübem oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
 Olmayan yollarıda kaydedebiliyorsunuz Ovi'de bildiğim kadarı ile. Benim de bu şekilde haritada olmayan ancak seyahat sırasında haritaya eklenen bir kaç yol tecrübem oldu.

acaba illa biz mi ilerlememiz gerekiyor. Yoksa Harita üzerinde gezinirken sağa sola bakınırken gelir mi ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Açıkçası ilerlememiz gerekiyor sanırım, çünkü haritada olmayan yol ben araçla ilerlerken haritaya girdi adım adım. Yolda ne kadar ilerlersem o yol o kadar açılıyordu haritada ama onun ilerisi yokdu malesef harita üzerinde. Tabi bu söylediğim Ovi haritası için geçerli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
nokia da haritalar anlık lokasyona göre net üzerinden gelir eğer cihazınızın internet bağlantısı açık değilse sadece kaba detaylı bir haritayı görürsünüz, ancak yakınlaştırmaya başlayınca tüm detay net üzerinden alınır ve ekrana verilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
nokia da haritalar anlık lokasyona göre net üzerinden gelir eğer cihazınızın internet bağlantısı açık değilse sadece kaba detaylı bir haritayı görürsünüz, ancak yakınlaştırmaya başlayınca tüm detay net üzerinden alınır ve ekrana verilir
benm n97de öyle değil. internete hiç bağlanmadan kullanabiliyoruz navigasyonu. zaten bütünleşik navigasyon anteni var.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Net kullanılınca benimkinde sadece ilk bağlantı ve lokasyon belirleme daha hızlı oluyor. Bunun dışında haritada olmayan kimi ücra ve tali yollar geçiş ile kayıt altına alınabiliyor, bu sayede harita geliştirilebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
benm n97de öyle değil. internete hiç bağlanmadan kullanabiliyoruz navigasyonu. zaten bütünleşik navigasyon anteni var.

eğer cihazınıza türkiye genel haritasını ovi üzerinden indirmişseniz yani cihazınızdaki harita güncellemeleri ve eklemelerini yaptıysanız internete bağlı indirmeniz yok denecek kadar az olacaktır, ancak güncellemeler eksik ise yada maps klasörünüz eski sürüm ise netten indirmeye devam edecek program, zaten ilk açılışta map için internet bağlantısı kabul edilsin mi diye sorar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
map için sormuyor diye biliyorum. internet bağlantısını gps uydularının lokasyonunu belirlemek için soruyor diye biliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
uydu lokasyonları zaten n97 içinde tümleşik bulunan gps üzerinden alınır :) ama harita bilgisi netten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
uydu lokasyonları zaten n97 içinde tümleşik bulunan gps üzerinden alınır :) ama harita bilgisi netten
hayır, agps dediğimiz yardımlı gps açıkken, tümleşik anten üzerinden uyduları ararken bir yandan da internet üzerinden uyduların lokasyonunu buluyor ve daha rahat uydulara bağlanıyor diye biliyorum.. agps yani yardımlı gps modu kapalıyken de bağlanıyor sadece çok daha uzun sürüyor bağlanması uydulara...internet paketim yokken de ilk kez gittiğim yollarda detaylı haritaya sahiptim.. bahsettiğiniz durum google maps gibi uygulamalarda var. bilgisayardaki google earth gibi yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Haritanin internetle hic ilgisi yok.Isterseniz baglanti eklersiniz, kapali olan, calisma olan yollari vs ogrenirsiniz, yoksa harita indirildikten sonra internet baglantisina ya da operator baglantisina hic gerek yok. Ben bazen telefonun operator baglantisini kesip sadece GPS'i de kullaniyorum, hic problem olmuyor.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
versiyon farkından kaynaklı olabilir, ben zaten bir navigasyon kullandığım için fazla n97 üstünden bağlanmıyorum ancak bende haritayı açtığımda mutlak net üzerinden alt detay bilgisi alıyor, belkide maps ile bağlantılı çalışan ne nerede gibi bazı programlar var bu yüzden olabilir, zira bu programlar lokasyona göre size işyeri mağaza yada lokanta vs. gibi ek bilgiler ve açıklayıcı mesajlar atıyor