Gönderen Konu: Ynt: Gösterge bağlantısı  (Okunma sayısı 5650 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Gösterge bağlantısı
« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2011, 22:19:32 »
mesut kardeş geçmiş olsun umarım artık sorun çıkarmaz bu araç size bazen insanın basireti bağlanıp yapmam kesinlikle olmaz dediği şeyi tıpış tıpış yapıyor sonra ben ne yaptım diyor benzer bir durum daha önce benimde başıma geldi ama hatamdan tecrübe kazandım yetkili servisin expertiz raporu ve bakım kayıtları ile detaylı şekilde arkasında durduğu aracı 35000 kmdeki aracı doşarıdaki sanayi ustalarınada gösterip öyle almıştım bundan sonra sizde öyle yaparsınız artık

Üzülerek Mustafa bey'in dediklerine katılıyorum,300-500 ile sorunarınızın çözüleceğini zannetmiyorum ama hayırlısı artık atsan atılmaz satsan satılmaz,bende aracımı satıyorum benim aracımda da bir ton ekstra donanım var ama abidik kubidik şekilde yapılmış,bir yeri yaparken başka yeri bozulmuş işler değil,allaha şükür bütün donanımları sorunsuz çalışıyor bazı bilmiş kişilere inat 92 model olmasına rağmen !!!

Tekrar geçmiş olsun...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2011, 22:19:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 1.3 XE
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2011, 22:22:12 »
mesut kardeş geçmiş olsun umarım artık sorun çıkarmaz bu araç size bazen insanın basireti bağlanıp yapmam kesinlikle olmaz dediği şeyi tıpış tıpış yapıyor sonra ben ne yaptım diyor benzer bir durum daha önce benimde başıma geldi ama hatamdan tecrübe kazandım yetkili servisin expertiz raporu ve bakım kayıtları ile detaylı şekilde arkasında durduğu aracı 35000 kmdeki aracı doşarıdaki sanayi ustalarınada gösterip öyle almıştım bundan sonra sizde öyle yaparsınız artık
teşekkür edrm valla aynen öyle yapaçagım bi daha alırken . ama insanların bu kadar alçaklaşmamalarını isterdim ben tersanede çalışıyorum ağır sanayii belki duymuşunuzdur tuzlada ölümle burun buruna işte bu şekilde kazandığımız parayla bi araba alalım dedik oda böyle çıktı
olsun diyorum ama ben vardır bunda da bi hayır 3 günlük dünya kimsenin hakkı kimsede kalmaz arabayı satan adam beni aldattığını kandırdığını sanıyor ama pişman olaçak hemde çok pişman olaçak haberi yk ne demişler...
alma mazlumun ahını ................
hayırlıı akşamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge bağlantısı
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2011, 22:28:34 »
sizede hayırlı akşamlar mesut kardeş bende ağır sanayi işçisiyim birazdan vardiyaya gideceğim sizi belki bu sitede en iyi anlayacak kişiyim 16500 tlye bir Wv bora almıştım araç bir masraf çıkartmaya başlamıştı bana öyle böyle derken bir baktım maliyeti 19000 tl omuştu esas bomba bu aracı toyotamı alırken 14000 tlye verdim kendimi sadece bu para benden şükürki kaza bela ile çıkmadı diye avuttum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 1.3 XE
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #23 : Ocak 05, 2011, 22:35:39 »
size hayırlı işler bende bugün sabah geldim işten yarın sabah gidecegim öbür sabaha devam mm herşeyin hayırlısı cıkaçak varmışşş cıkmış ALLAH bundan büyüğünü göstermesin ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
1.3xe göstergede yanması gereken lambalar
« Yanıtla #24 : Mayıs 27, 2011, 15:46:15 »
merhaba arkadaşlar 1996 1.3 xe göstergede yanması gereken lambalar kaçtane var (sinyaller,uzunfar,sis,arka cam ısıtıcı,kapı uyarı,yağ,akü,el freni) haricinde. özellikle belirtirseniz sevinirim çünkü bir arıza anında yanması gereken ve ampulü patlak olan olabilir bilemiyorum. bu yazdıklarımın dışında mevcut olan bir uyarı lambası varmı. birde balatalarla ilgili bir uyarı ışığı varmı en çok bunu merak ediyorum teşekürler    reallife_22@hotmail.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 27, 2011, 15:50:31 »
Hayır, balatalar ile ilgili bir ışık yok. Sadece yağ basıncı ve şarj sistemi ışıkları vardı galiba, tam hatırlayamadım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler