0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam 97 corolla aldım 1.3 xe ya bazı problemlerim var yardımcı olursanız sevinirim göstergede uzun far,arka sis ve arka cam buğ cözöcünün ışıklları çalışmıyor bugün söktüm gösteergeyi ampuller sağlam neden yapar acaba bi yardımcı olsanız bide merkezi kilit arka şağ çalışmıyor kilidi komple sökmem gerek mi çalışmayan cok şey var nasıl aldım bu arabayı bilmiyorum ama aldımmm olsunn..hız ve altındaki kendimiz sıfırlayabildiğimiz km çalışıyor ama motor km si çalışmıyor herhalde oynanmış bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca aracınızda kısa far ışığı yok zaten...sadece uzunlarda yanıyor...
Mesut bey sizin araçın elektirik tesisatında bir temazsılık söz konusu parkları yaktığınızda sisteminde bir anormallik söz konusu park lambaları sinyal koluna bağlı olan kol üzerinden eksi - iletim alarak çalışmakta direksiyonun alt kısımındakii plastik parçaları söktürüp elektirikçiye kontrol ettirin.
tekrar merhaba... benim sorunlarımmm ne zaman bitecekkkkk.. bugün sigortaya tekrar baktım dome yazan sapasağlam bastım gittim elektrikçiye göstergeyi söktü buna benim yapabileçeğim bişi yok dedi devrelerde sorun var yetkili servise gitmem gerektiğini söyledi sigortaların hepsine baktı eksik olan bi taneyi tamam ladı merkezi kilit motorunu değiştirdi 20 lira aldı ... km için kartal oto sanayide kilometreci varmış onu tarif ettim gittim adam işinin ehli olmayan birinin kilometreyi düşürmeye çalıştığını ve içine ettiğini anlattı dişleri kırmış 80 lira bayıldım onada tabi arabayı aldığım şahsa da okuyorum her kilometrede okumaya devam da edeçeğim neyse adam göstergeyi yaptı eyvallah bide ampülleri 5v takalım iyi aydınlatsın dedi sen bilirsin abi dedim taktırdımm .. eve gelene kadar herşey normal di göstergede yanmayan buğ cözüçünün lambası dahil herey çalışıyordu gündüz bile ışıklarını görebiliyordum aydınlatmanın az önce alışverişe gitmek için yola çıktım giderken parklar ,gösterge aydınlatmaları,ve orta konsoldaki saat titremeye başladı yandı sönü yandı söndü bi dahada yanmadı ne parklar ne stoplar ne gösterge aydınlatmaları hiçbiri çalışmıyo orta konsoldaki saat çalışıyo silecek korna iç aydınlatma kısa farlar uzun farlar hepsi çalışıyor ... kumanda kolunu ilk konuma cevirdiğimde hiç bişi çalışmıoooone yapayım ben şimdi bu arabayıııı... gerci arabanın bi sucu yok satan ................ğu herşeyiyle oynamışşşşş dome sigortası na baktım sağlam yapabileçeğim başka bişi varmı benzin döküp yakmak en son care cok bunaldım arabadan yana hiç şansın yok alırken 3 tane usta baktı arabaya bide.....
Muhtemelen sadece km. saati ile oynanmamış,aracınızın far-sinyal kumanda grubu ve gösterge saatinden çıkan soketleri takip ederek göğüs tesisatını kontrol ettirin,mümkünse ve vaktiniz var ise bütün torpidoyu söktürün ve tesisatı en ince noktasına kadar kontrol ettirin bu arada Gösterge ampulleri yeşil şapkalı 3.4V Toshiba çıkar orjinalinde,5V herhangi bi W5W ampul takılması çok çok fazla bir aydınlatma sağlamaz.