0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba.Uzun süredir forumu takip ediyorum.Çok faydalı bilgiler edindim.Herkese teşekkürler. Birşey soracağım: Geçen hafta park ederken arabanın ön alt tarafını kaldırıma sürttüm. İnip bakınca karter koruma plastiğinde sürtmeden dolayı biraz hasar görmüş. Herhangi bi ses falan yapmıyor, yamulma da gözülmüyor.Ama bir problem olur mu sizce? Değiştirmek gerekir mi?
o parçayı söküp atsanızda olur, nasıl olsa bi işe yaramıyor, boşu boşuna ağırlık yapıyor
Ben de karter koruma plastiğini kırmıştım Ümraniye-Sarıgazi taraflarındaki engebeli bir yolda, sorun yaratmadı, ses de yapmıyor, üzerinden bir defa servise gitti ve hiçbir şey de söylemediler.
sabri bey çelik olanlar ae 92 kasa yani 1989 dan 1992 model corollalar ve 1990 1992 arası coronalarda orjinal olarak cıkıyo ama artık günümüzde vergiler araçların agırlıkları ve motor hacimlerine göre baz alındıgı için artık plastik yapılıyor.. aracımız için herseyin en güzeli en saglıklısı orjinalidir ....
bende de aynı sorun var, karter muhafazasını servise sordum 235+kdv dedi, sanırım çıkmacılara gitme zamanı geldi...
Muhammet abi bende 3mm kalınlığında saç karter koruma var serviste taktırmış önceki sahibi 350 TL ye pejonun gözünü seveyim