Ben 20 gün önce aldım. Şu an bin km de.. Comfort Extra d4d m/m vites bendeki. Oldukça memnunum. 1.4 olmasına rağmen çekiş tatmin edici. Hızlanma vs fena değil. Yol tutuşu sedan için çok iyi, sağolsun Vsc (eps)..
Kullanımı keyifli, yakıt konusunda ilk depo 750km de ışık yandı, ikinci depodayım, 300km oldu bir çentik indi. ful şehir içi, çevre yolu köprü vs de ise yol müsait olunca 120 ve +120 km hızlarda kullandım..
Bluetoth ile telefon konuşması yapmak ve iPhone'dan BT ile müzik dinlemek kablo kullanmadan, çok keyifli..
Şimdilik bana gelen negatif tarafı ise, tekerleklerden yol sesi alıyor. Belki lastiktende olabilir, Yokohoma var üzerinde.
Yol sesi dışında çok sessiz, motor gürültüsü mü? O da ne? dedirtiyor.. Geçen arabama binen biri de neden dizel almadın ki? dedi..
Arabayı alacağınız toyota bayi sizi yönlendirecektir zaten. Anlatmaya gerek yok, kandırılmak gibi bir durum söz konusu değil. Zaten arabayı teslim aldıktan sonra sizi arıyorlar ve satışla vs. ilgili problem olup olmadığını soruyorlar.
Aracı teslim alırken evraklarınızı kontrol edin, vergisinin ödendiğine dair belgenizi almayı unutmayın.
Aracı teslim edecek teknik görevli zaten size her şeyi anlatacak, ruhsat ile motor şasi no. yu kontrol etmeniz yeterli.