0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de kasko yaptıracağım aracıma,2008 d-4d corolla class, 30000 TL kasko bedeli var, aldığım fiyatlar aşağıda, güven ve sorunsuzluk açısından bir sıralama yaparsanız nasıl yaparsınız?1) anadolu:15802) alyans:14153) güneş:10724) ak:1021-10235) axa:990-10096) genel:9007) ergo:795-872
teşekkürler ufuk bey, ergo da küçük hasarlar 250 TL iken sınırlıyken, genel sigortada öyle bir durum yok dedi bir sigortacı, ayrıca konyada genel bölge müdürlüğü varmış daha ilgililermiş ve toyota yetkili servisi ile anlaşacaklarmış 2011 yılı başında, ergo'nun toyota yetkili servisi ile anlaşması yokmuş, alyans diye bir kasko var sandım ben de fiyatları telefonda yazmıştım o sigortacıdan, allianz'mış demek, 3 farklı sigortacıdan aldığım fiyatlar bunlar, sigortacı da ileride sorun çıktığı zaman önemli bir etmendir değil mi?
Bilgiler için çok teşekkürler, ben Toyota Kasko ile Euroko arasında kaldım, kafamı tek kurcalayan Euroko Sigorta'da hasar sonrası aracı kendi istedikleri servistemi onarıyorlar, yoksa bizm tercih ettiğimiz servistemi. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Sigorta kasko fiyatlarına değil klozlara bakın bazen içi boş poliçeyle sigorta yapıp düşük fiyat veriyorlar.Standart teminatlar dışında kaza anında diğer araç sahiplerinin ne kadar hasarını karşılıyor. Yaralanma vefat halinde verdiği teminatlar nedir. Terör,deprem,su basması gibi teminatları nelerdir? bunlar önemlidir. Gerek aracınız gerek kendi başınıza kaza geldiğinde eğer teminat dahilinde değilse hiç bir şey alamazsınız. Üçüncü kişilerin hasarını cebinizden karşılarsınız.Kaza anında bazen kişi başına 20.000 TL teminat veriyorlar. Aleyhinize açılacak davada kişiye mahkeme 100.000 TL tazminat ödenmesine hükmederse 80.000 TL'yi cebinizden ödemek zorunda kalırsınız. Bunlara dikkat edin.
Ufuk Bey, Ahmet Bey, bilgiler için teşekkürler.
İbrahim Bey sizin aracınız da sanırım Yaris, hangi model olduğunu öğrenebilir miyim? Benimki 2011 model 1.33 Terra Sporty M/M. Ben Toyota Kasko ve Euroko'dan fiyat aldım. Fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, fakat teminatlarda ufak farklar var. Ama benim için asıl önemli olan mini onarım toyota kaskoda yok, bunun yanında diyelim ki ayna, cam hasarlarında toyota kasko hasarsızlığı bozmadan orjinaliyle değiştirirken, euroko yan sanayi kullanıyo. Sanırım hangisi daha önemli diye belirlemek gerekiyo, fakat bana göre ikisi de önemli. Karar vermekte çok zorlanıyorum, hayırlısıyla halletsem de kafamdan silsem rahatlayacağım.
teşekkürler ufuk bey ve ahmet bey, ben az önce gittim yaptırdım kaskomu, yıl sonu malum yeni yıla bırakmak istemedim, fiyatlarda değişiklik olabilir diye, ayrıca kaskosuz 15 gündür geziyordum,genel sigorta 850 TL'ye yaptırdım kaskomu (10 taksit), auto king ile anlaşması varmış, küçük hasarlar ile ilgili,toyota yetkili servisi ile anlaşma yapacak 2011 yılında yapmaz ise de sigortacıdan bir belge ile aracımı yaptıracağım yetkili serviste, içeriği tam bilmediğim için aşağıya yazıyorum, boş mu dediğiniz gibi benim kasko, ilk kez yaptırdım, yorumlarınız? teminatlar şöyle:kasko 30000 TLartan mali mesuliyet 50000 TLşöför ölüm 3000 TLsakatlık 3000 TLdeprem 30000 TLhk sürücüye bağlı 15000 TLhk motorlu araca bağlı 15000 TL