Gönderen Konu: sis farına angel uygulamak  (Okunma sayısı 3074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
sis farına angel uygulamak
« : Aralık 29, 2010, 21:27:26 »
daha önce bi fotografta fj cruiser sisine angel uygulandıgını gormuştumm bizim makyajlı kasaya acaba uygulayabilir miyiz cok gusel olacagı kanaatındeyim ? fikirlerinizi beklerimm ? birde bizim sislerin ölcusu hakkında bilginiz var mı cunku bu angellar belirli olcude oluyormus uygulanabilirligi var mı acaba sisin icerisine ? yoksa zaten sisi acamayız mı  :D ? örnek foto tabi bunlar orjinalden angellı :D

angel ölçüleri:
75mm 88mm 105mm 125mm

bu fotoda angelı mavi koymuş onun yerine beyaz ? sizce nasıl olur xenonlada aynı renk olur

veya bu fj cruier icino lan bi parça ?

Toyota Club Türkiye

sis farına angel uygulamak
« : Aralık 29, 2010, 21:27:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
Ynt: sis farına angel uygulamak
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2010, 21:59:44 »
 angel sislerde gayet guzel duruyor..sasen transitimin sisleri zenon rengi angeldir ancak problem surda angfellarin en kucuk boyutu 70 mm diye biliyorum sizin sis farinizin ebati nedir ebatlar uyuyorsa sorun yok demektir gayet guzel bi goruntu elde edeceginizden emin olun  :)

fotolarini bulamadim simdi bilgisayarda bulunca paylasirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2010, 22:12:56 »
guzel durmustur fotoları merakla bekliyorum bi yandan bende bilgisi olan var mı sislerin boyutu nasıl bizim araçlarda angellar farklı farklı ölçülerde bulunabiliyor...
hazır boyutlar bunlar   75mm 88mm 105mm 125mm
son care kendim yaparım ama bu fotolardakinde angellar hep sislerin dışında bizdekinde acaba icine yapmak mı gerekir yoksa dıstan uygulama yapsak olur mu acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2010, 12:53:47 »
el emeği  herzaman  için güzeldir ama bu iş  için gerekli değil bence çünkü  arama motoruna  "sis farı "  yazdığınız taktirde aynı sistem sis lambaları çıkıyor kaşınıza. keza ben öyle  yaptım ve  kendime  bi çift sipariş verdim.  boyutları fark ediyo 7.5 cm den 12 cm e kadar  angel çapı büyüyo. sen de  sis ölçülerine göre güzel bi çift sipariş edebilirsin ben 10 cm olanı 30 tl ye şipariş verdim.. 
nacizane fikrimdir  bu  karar sizin :)
demirden korksak TOYOTA’ya binmezdik!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2010, 13:34:12 »
el emeği  herzaman  için güzeldir ama bu iş  için gerekli değil bence çünkü  arama motoruna  "sis farı "  yazdığınız taktirde aynı sistem sis lambaları çıkıyor kaşınıza. keza ben öyle  yaptım ve  kendime  bi çift sipariş verdim.  boyutları fark ediyo 7.5 cm den 12 cm e kadar  angel çapı büyüyo. sen de  sis ölçülerine göre güzel bi çift sipariş edebilirsin ben 10 cm olanı 30 tl ye şipariş verdim.. 
nacizane fikrimdir  bu  karar sizin :)

Emre kardeşim, aldığın sitenin adını bizimlede paylaşırmısın? malum internet üzerinden alış-veriş yaparken güvenilir site olmasına özen götermek gerek.
teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2010, 21:52:51 »
pki nasıl montajını yapacam orada mı devreye el emegi gircek yoksa orjinali plastiginden sokulup hazır olanlardan takılabilir mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2011, 11:10:31 »
hadi ya forumda sisine angel uygulan yok muymuşş :P birileri gaza gelsin artık :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2011, 12:15:25 »
Bi bu eksikti yani..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2011, 11:44:21 »
Bi bu eksikti yani..
İnsanların fikirleri hakkında düzgün ve terbiyeli konuş kardeşim

Düşünce güzel Alicim ama sis farını gerektiği gibi kullanmak daha mantıklı sanki? Güzel bir görüntü olacağından şüphen olmasın ama başına dert açabilir :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #10 : Ocak 08, 2011, 22:25:47 »
İnsanların fikirleri hakkında düzgün ve terbiyeli konuş kardeşim
Ben o yazımda bi terbiyesizlik göremiyorum.

Zamanında ayarsız farcılar vardı, ordan çakma xenona terfi ettiler, ordan xenonlu sise terfi ettiler, hepsi bitti sıra bunda galiba.

O far SüS değil SiS farıdır ! Acaip acaip ışıklandırıp karşıdan geleni zor duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok ;)

SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 08, 2011, 22:43:16 »

Zamanında ayarsız farcılar vardı, ordan çakma xenona terfi ettiler, ordan xenonlu sise terfi ettiler, hepsi bitti sıra bunda galiba.

O far SüS değil SiS farıdır ! Acaip acaip ışıklandırıp karşıdan geleni zor duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok ;)

ben olsam yani başarabileceğimi bilsem bunun üzerine hem sislere hem farlardaki merceklerin etrafınada yapardım :).hem el becerisi hem elektrik bilgisi gerektirir bu çalışma. zira bu angellere biyerden daha düşük voltajlı elektrik çekilmeli ve ayrıca bunlar parklara bağlı yanmalı..çok güzel proje...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 08, 2011, 23:16:52 »

Kesinlikle katılıyorum.Trafikte en sevmediğim şey sis olmayan havada sisleri ve ayarsız zenonları yakıp karşısındakinin gözüne sokan şoförler
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 09, 2011, 10:40:18 »

Yazımda da belirttiğim gibi "görüntü güzel olabilir ama sis farını gerektiği gibi kullanmak gerekir".
Senin tabirin,bizimle birşey paylaşmak isteyen insanların kalbini kırıyor gibi geldi kardeşim.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ocak 10, 2011, 13:15:40 »

arkadaş derdimi yanlış anlamış kesinlikle sis farına bende karsıyım ben sisfarı yakacam demiyorum ki oyle bi derdim olsa zaten sis farımda var süs farı olacak kullansam xenon taktırırdım... ama ben zaten sisi yakacam demiyorum ki kısalarla veya stoplarda birlikte sadece angel halkalar tatlı durur diye dusunuyordum...

http://shop.ebay.com/?_nkw=angel%20fog%20light&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_fcid=204&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

al hazırını  monte et  gitsin :)

tunc abi peki bunlar direk uyar mı ki boyutları felan ? veya montajı uygun mudur ? yoksa el emegi mi gerekecek montajı için ?

ya birde ebay hesabım yok ama ii bi sepet birikti ebayden alınacaklar arasına amarikadan sipariş yapacak arkadaş varsa bende bi iki şey isticem kargoyu vb. şeyleri paylaşırız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 10, 2011, 18:37:22 »
tunc abi peki bunlar direk uyar mı ki boyutları felan ? veya montajı uygun mudur ? yoksa el emegi mi gerekecek montajı için ?
ya birde ebay hesabım yok ama ii bi sepet birikti ebayden alınacaklar arasına amarikadan sipariş yapacak arkadaş varsa bende bi iki şey isticem kargoyu vb. şeyleri paylaşırız..
o kasaya  direkt   uyar yada  uymaz  diyemiyorum,daha  bilgili arkadaşlar  cevap  versinler Ali kardeşim.
şu ara  ebay den  birşey  almıcam ama  alıcak  olursam  özel mesaj  atarım sana ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Ocak 10, 2011, 22:30:25 »
o kasaya  direkt   uyar yada  uymaz  diyemiyorum,daha  bilgili arkadaşlar  cevap  versinler Ali kardeşim.
şu ara  ebay den  birşey  almıcam ama  alıcak  olursam  özel mesaj  atarım sana ;)

okeydir tunc abi measjını bekliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ocak 29, 2011, 23:11:41 »
okeydir tunc abi measjını bekliyorum :)

şans eseri bir arkadaşımın bilgisayarinda buldum resimlerimi benim transitin sisleri boleydi..düşünürsen ...

sislerin icinde angellar harici,beyaz flash(çakar),ve xzenonda ayrica vardir...

yani ister zenonla gez ister zenonu kapa angeli yak oyle gezz