0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
el emeği herzaman için güzeldir ama bu iş için gerekli değil bence çünkü arama motoruna "sis farı " yazdığınız taktirde aynı sistem sis lambaları çıkıyor kaşınıza. keza ben öyle yaptım ve kendime bi çift sipariş verdim. boyutları fark ediyo 7.5 cm den 12 cm e kadar angel çapı büyüyo. sen de sis ölçülerine göre güzel bi çift sipariş edebilirsin ben 10 cm olanı 30 tl ye şipariş verdim.. nacizane fikrimdir bu karar sizin Emre kardeşim, aldığın sitenin adını bizimlede paylaşırmısın? malum internet üzerinden alış-veriş yaparken güvenilir site olmasına özen götermek gerek.teşekkürler
Bi bu eksikti yani..
İnsanların fikirleri hakkında düzgün ve terbiyeli konuş kardeşim
Ben o yazımda bi terbiyesizlik göremiyorum.Zamanında ayarsız farcılar vardı, ordan çakma xenona terfi ettiler, ordan xenonlu sise terfi ettiler, hepsi bitti sıra bunda galiba.O far SüS değil SiS farıdır ! Acaip acaip ışıklandırıp karşıdan geleni zor duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok
http://shop.ebay.com/?_nkw=angel%20fog%20light&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_fcid=204&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&gbr=1al hazırını monte et gitsin
tunc abi peki bunlar direk uyar mı ki boyutları felan ? veya montajı uygun mudur ? yoksa el emegi mi gerekecek montajı için ? ya birde ebay hesabım yok ama ii bi sepet birikti ebayden alınacaklar arasına amarikadan sipariş yapacak arkadaş varsa bende bi iki şey isticem kargoyu vb. şeyleri paylaşırız..
o kasaya direkt uyar yada uymaz diyemiyorum,daha bilgili arkadaşlar cevap versinler Ali kardeşim.şu ara ebay den birşey almıcam ama alıcak olursam özel mesaj atarım sana
okeydir tunc abi measjını bekliyorum