Gönderen Konu: benzin gösterge sorunu  (Okunma sayısı 1188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
benzin gösterge sorunu
« : Aralık 27, 2010, 21:53:06 »
96 corolla enj.sıralı lpg var.sabahları 3dk.da benzine geçiyor sadece 2 hafta gibi zamanda gösterge ibre biraz düşüyor iki haftada bir 20-30 tl benzin alıyorum. acaba benzin sisteminde arıza mı var neden ibre benzinde kullanmadığım halde fazlasıyla düşüyor.

Toyota Club Türkiye

benzin gösterge sorunu
« : Aralık 27, 2010, 21:53:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: benzin gösterge sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2010, 22:01:03 »
bence dogrudur.Cünkü sogukken benzinde calısıyor araç 3 dk 5 dk artık ısınana kadar . sonra istop ediyorsunuz sonra tekrar bir yere gidecekken motor gene sogudu hadi tekrar benzinde çalış. Dogrudur bence cünkü bizim araçta sıralı sistemdi ve böyleydi.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2010, 22:13:04 »
arkadaşlar ae101'lerde sıralı sistem lpg nasıl gidiyor. benim aracım da 95 1.6 xei ancak sıralı sistem lpg yok normal var. yani araç ilk çalışmada benzinle çalışıyor, gaza basınca lpg'ye geçiyor.
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2010, 01:23:32 »
aha bugün aynı konuya canım sıkıldı..bende de resmen aynı durum var.. kullanmadığım benzin sürekli azalıyor ya.. ben de yeni taktırdım lpgyi.. bir sorun olsa gerek..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2011, 19:13:56 »
lpg de giderken benzin pompasını durdurmak için röle takılıyormuş
eğer kaçak varsa böyle önlenebilir .
acaba röle takılsa zararı olur mu