Gönderen Konu: Shell club smart card ve benzinlikler  (Okunma sayısı 3825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Shell club smart card ve benzinlikler
« : Aralık 27, 2010, 21:45:31 »
ARkadaşlar Shell'den epeydir alışveriş yapıyorum. Club smart kartıma da birikmiş puanlarım vardı. Gittim benzin almak istiyorum dedim birikmiş puanlarımla. Benzinlikteki görevli anlaşmamız yok bizde kullanamazsınız puanlarınızı dedi. Ben de işyerine gidip Shell müşteri hizmetlerini aradım. Ordaki görevli de epey bir görüşmeden sonra bütün shell benzinliklerinden alabileceğimi söyledi.
Akşam gittim başka bir shell benzinliğe onda da aynısı oldu. Müşteri hizmetlerinin söylediklerini onlara da söyledim. Olabilir dediler.  Bİz kampanyada değiliz dediler.
Peki shell pos cihazı var ve burdan aldığım yakıtlara puan yükleniyor ve dolayısıyla kampanyaya dahilsiniz dedim. Onu mecburan bulunduruyoruz dedi görevli. Ben de gerekli yerlere şikayet edeceğimi söyledim. Görevli de istediğiniz yere şikayet edin dedi.

Burdan çıkan sonuç şu bana göre reklam yapılıyor ama kimin nerden nasıl yararlanabileceğini söylemiyorlar ya da ortada müthiş bir sahtekarlık var.

ARkadaşlar eğer ki anlaşması olan benzinlik biliyorsanız Ankarada bana söylerseniz sevinirim.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

Shell club smart card ve benzinlikler
« : Aralık 27, 2010, 21:45:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Shell club smart card ve benzinlikler
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2010, 01:24:48 »
bilkent shell anlaşmalı abi.. ben  izmirde money kart özellikli club cart ile değiştirdim.. benzinden kazandığım puanlar money oldu, o şekilde kullanıyorum.. bence daha mantıklı oldu.. 60 puan 1 money oluyor yani 1tl
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2010, 07:44:10 »
evet de, puanlar ile benzin vermiyorlar galiba. Bende üçbin küsür puan vardı, ocakta iptal edecekler diye internetteki kataloglarından birşeyler seçtim aldım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2010, 07:59:06 »
Alper web sitesinde yazıyor 300 puana 5 tl lik yakıt alabilirsiniz diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2010, 09:37:13 »
evet de, puanlar ile benzin vermiyorlar galiba. Bende üçbin küsür puan vardı, ocakta iptal edecekler diye internetteki kataloglarından birşeyler seçtim aldım.

300 puana 5 tl'lik yakıt alabilirsin Alper. Yeniyıldan sonra verirlermi bilmem varsa kullan 31 aralık saat 15:00'e kadar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2010, 12:41:24 »
bu puan olayı devam edecekmiş, sadece 100 lira yakıt alana tabak çatal falan veriyorlardı ya o iptal olcakmış
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2010, 12:48:26 »
bu puan olayı devam edecekmiş, sadece 100 lira yakıt alana tabak çatal falan veriyorlardı ya o iptal olcakmış

puan da bir promosyon değilmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2010, 12:59:48 »
Sahtekarlık tabi ya su götürmez hem de. Yerli markalardan alalım arkadaşlar yakıtı kesin çözüm :D
Sercan Akman /2011 Corolla 1.6 Elegant /İzmir Bergama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2010, 13:02:58 »
puan da bir promosyon değilmi ?
kesinlikle promosyon..ama mantık ne bunları yasaklamamakta bilmiyorum...
Sahtekarlık tabi ya su götürmez hem de. Yerli markalardan alalım arkadaşlar yakıtı kesin çözüm :D
neye kesin çözüm?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2010, 13:17:30 »
kesinlikle promosyon..ama mantık ne bunları yasaklamamakta bilmiyorum...neye kesin çözüm?

İngilizlerden kazık yemeye :) Madem kazık yiyoruz bari yerli olsun.
Sercan Akman /2011 Corolla 1.6 Elegant /İzmir Bergama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2010, 13:18:01 »
kesinlikle promosyon..ama mantık ne bunları yasaklamamakta bilmiyorum...

Sanki puan olaylarıda kalkıyor diye biliyorum bence puanlar toplamakta yasak Türkay. Çünkü, Hizmet ve Finansal Promosyonlar Hariç (kredi kartı ödemeleri), Hediye, Eşantiyon, Kampanya ve Sair Adlarla Promosyon Yasağı adı altında herşey yasaklandı diye haber okumuştum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 28, 2010, 16:03:44 »

Burdan çıkan sonuç şu bana göre reklam yapılıyor ama kimin nerden nasıl yararlanabileceğini söylemiyorlar ya da ortada müthiş bir sahtekarlık var.

hazım abi haklısınız reklam yapıyorlar ama o reklam yayaınlanırken alltan geçen o mikinik ve hızlı yazıları okuduuğmuzda görebiliyoruz tabi okuyaiblyorsak:(((

maalesef öyle....:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2010, 16:41:16 »
ARkadaşlar az önce tansaşa gittim ve alışveriş yaptım puanlarımı orda kullandım. Çok da iyi oldu XO 100 ml parfüm aldım kampanya varmış. %50 indirim alışveriş bitikten sonra fişe baktım. 18,45 TL yazıyor indirmli fiyatına. Hemen kasaya gittim görevli ile görüştüm reyonda 9,23 TL yazıyo dedim. Adamlar baktı ve o fiyattan verdiler. Tabi gerçek fiyatı 37 Tl imiş yanlış yazmışlar oraya. Haliyle yazan fiyat geçerli olduğu için o fiyattan aldım farkını da nakit ödediler.  Nette de baktım gerçekten de 30-40 TL arasında fiyatı.

Böyle bir davranıştan dolayı TANSAŞ'ı kutluyorum. İkincisi gerçekten de puan harcama konusunda en ufak bir sorun çıkarmadılar.
 Çok teşekkürler Tansaş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 28, 2010, 19:21:15 »
İngilizlerden kazık yemeye :) Madem kazık yiyoruz bari yerli olsun.
valla yerli dediğiniz po bir ara akaryakıtyaki vergi kaçakçılığı zımbırtısında en yüksek vergiyi kaçıran şirketti türkiyede.. yerli malı yurdun malı diye aldığınız benzinden vergi kaçırmış adam..kimse umrumda değil valla, ülkeyi düşünen tek bir kuruluş göremiyorum.. hangisi en az yakıyorsa en performanslıysa onu tercih ederim gerisi umrumda değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 28, 2010, 19:26:32 »
Ben şirket OPETe geçmeden önce ShellClubdan çok hediye aldım. Mesela ilk aklıma gelen Dikmen kavşağı Vadi Petrolden birsürü aldığım şey oldu. Konya yolu Çetin Emeç köprüsünden yukarı Fen Lisesi kavşağına giderken sağdaki Shellden de aldım birsürü hediye. Ama son durumlarını bilemiyorum...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Aralık 28, 2010, 22:27:56 »
Opet kartımız var puan birikmiş 100 tl lik akaryakıt alabiliyo muyuz babam opete üye
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah