0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle cezanın tarfınıza teblig belgesini isteyin.Kime teslim etmişler.Veya ne ile bildirmişler.Yıl sonu geliyor ya memurlar açıklarını heralde böyle kapatıyorlar .Banada oldu 4 sene önce park cezası yemiştim 36 lira ödedim makbuzuda arabanın dosyasına koydum.aradan 3 yıl sonra bana bir kagıt geldi ödenmemiş trafik cezanız var diye babam beni aradı olum sen bunu ödemedin miydi diye ödedim dedim .dosyadan makbuzu çıkartık gittik .dedik bunu ödeyecektik tamam dediler .herşey bitti para yerine önceden ödedigimiz makbuzu ve ceza makbuzunu verdik .Bayan memurun yüz ifadesini görmeliydiniz.Dedik sistemde ödendi bilgisi olan bir parayı tekrar nasıl alacaksınız dedik .İşte onlar gözükmez mişte .Falan da filanda binbir kolpa .Allah böyle vicdansızlardan bizleri korusun
Geçmiş olsun Atilla abi sinir bozucu bir durum.
Bana da oldu zamanın da sisteme düşmeme nedeni bankaların onlıne sistemleridir. Varsa yalnışlık düzeltilir.Sende git atilla abi trafiğe göster makbuzu düşsünler sistemden olsun bitsin.uZAtmanın manası yok.
Teoman kardeşim,iş o kadar kolay değil,istanbula gidip ümraniye araç vergi dairesine gitmek lazım.diğer vergi dairelerinin ve trafiğin hiçbir yetkisi yok.geşen sene bir bandrol borcum çıkmıştı,yine iş bankasına yatırmışım ama plaka harflerinin yeri değişik yazılmış,kastamonudan ümraniyeye üç kere gittim,bankadan yazı,makbuz aslı üç ayda düzeltimedi arayınca imzada diyorlardı.en sonunda kanaltürkün haber dairesi başkanı damadım sayesinde 15 dakikada düzeltildi.